AcasăSPORTCornel Dinu va fi operat pe cord deschis

Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis

Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului Dinamo, va fi operat pe cord deschis, conform lui Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Acesta a precizat ca nu se stie exact cand va fi operat Cornel Dinu pe cord deschis, dar ca trebuie delimitata exact zona de infarct. Medicul Serban Bradisteanu a mai spus ca oficialul dinamovist a avut coronara dreapta astupata si i-a fost montat un stent provizoriu.

Evolutia este favorabila, chiar daca Dinu se afla in continuare internat la Terapie Intensiva. Doctorul Bradisteanu a declarat ca Dinu se simte bine, se uita la televizor, citeste presa si a fost vizitat de sotie si baiat.

Cornel Dinu a fost diagnosticat cu infarct miocardic acut si va fi operat pe cord deschis, insa i s-a transmis ca el se va putea intoarce la munca in aproximativ o luna de la momentul interventiei chirurgicale.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger