AcasăSPORTCornel Dinu: "Piturca nu se pricepe la fotbal!"

Cornel Dinu: „Piturca nu se pricepe la fotbal!”

Dinamovistul nu recunoaste vreun merit al lui Victor Piturca in alegerea acestuia la carma echipei nationale. „Mister” spune ca optiunile Hagi sau Boloni erau mult mai indicate.

Victor Piturca a fost facut praf de administratorul delegat al celor de la Dinamo, Cornel Dinu

Egalul cu Belarus si victoria Bosniei in fata Luxemburgului au reprezentat punctul final pentru tricolori in campania de calificare la Euro 2012. Toata lumea astepta acest deznodamant, asa ca niciun presedinte de club sau patron nu a avut nimic de comentat la adresa selectionerului Victor Piturca. Acesta i-a multumit chiar si pe cei de la Rapid, care nu au avut niciun jucator selectionat pentru dubla cu Belarus si Albania. Criticile au aparut, insa, din alta parte, Cornel Dinu contestand aptitudinile antrenorului echipei nationale. Dinu spune ca optiunile Hagi sau Boloni ar fi fost mult mai indicate.

Cornel Dinu

„Ii uram succes, sa stea linistit pana in 2016! E distractiv pana la dramatic. E placut de Viorel Paunescu, de Mircea Sandu, este comod, descurcaret in fel de fel de intamplari, dar de aici pana la a fi selectioner e cale lunga. Sa nu uitam ca la calificarea din 1998 a fost vorba de noroc la aceea lovitura libera a lui Dorinel Munteanu si nu de pricepere. Cu el pe banca este un fel de Daciada, mereu ne pregatim pentru turnee de mai departe decat cele in care suntem deja angrenati”, a transat Dinu activitatea lui Piturca la echipa nationala.

Atentie, cad tricolori!

Sanmartean s-a rupt dupa doar 20 de minute la meciul cu Belarus

Sedinta de pregatire de ieri a echipei nationale a mai adus inca o problema pentru Victor Piturca, Cristi Tanase parasind terenul cu probleme medicale. Daca Sanmartean, Moti si Gardos au parasit deja lotul, suferind accidentari, iar Rat fiind suspendat pentru meciul cu Albania, Romania va pleca doar cu 19 jucatori spre Albania. Si Tamas acuza o recidiva, dar fotbalistul lui WBA a reusit sa termine cu bine antrenamentul de ieri si va face deplasarea la Tirana.

author avatar
Sebastian Stan
391 afisari

2 COMENTARII

  1. bai,boanchise,ziariciule.de ce nu spui cine conduce cu adevarat fotbalul romanesc!nicu gheara.el il tine pe sandu,dragomir,el pune antrenor la nationala,TOTI ii sunt subordonati lui gheara,el este adevaratul NAS,el trage sforile cu fratii becali,jiji,sponte,etc.sa te vedem, ziarici de doi bani ce esti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger