AcasăSPORTCornel Dinu: "In loc sa am trabucuri in gura, imi baga oxigen...

Cornel Dinu: „In loc sa am trabucuri in gura, imi baga oxigen in nas!”

Cornel Dinu, un inrait fumator de trabuc

Administratotul-delegat la FC Dinamo se afla din nou internat in spital. De asta data, doctorii cred ca Mister Dinu a suferit un infarct acut.

Cornel Dinu, un inrait fumator de trabuc

La inceputul lunii iunie, Cornel Dinu (62 de ani) a mai fost intenat pentru cateva zile intr-o rezerva a  Spitalului MAI, atunci dinamovistul acuzand o depresie severa din pricina situatiei cumplite prin care trece sotia acestuia, Silvia (diabet si ateroscleroza), dar si in urma decesului lui Fanus Neagu, nasul sau de cununie.

La 3.00 dimineata a chemat Salvarea

La inceputul acestui an, dar si in vara lui 2010, „Mister” a mai facut cateva vizite prelungite la spital, pentru diverse alte probleme de sanatate. Acum, ar fi vorba despre un preinfarct. „Luni, toata ziua, am simtit niste arsuri puternice in piept. La ora 00.15 am adormit, dar m-am trezit pe la 03.00. Ma simteam rau, astfel ca am sunat un prieten care, la randul lui a sunat la Spitalul Floreasca. Doctorul Bradisteanu (n.r. Serban Bradisteanu, renumit chirurg cardiovascular) a ordonat sa fiu adus la Urgenta cu ambulanta si uite-ma!”.

„Mi-au pus vreo 20 de fire pe mine”

Administratorul-delegat al gruparii din Stefan cel Mare se simtea mai bine, ieri, in jurul orei 13.00. Medicul Bradisteanu a anuntat ulterior ca dinamovistul a facut infarct miocardic acut: „I-a fost montat un stent, iar miercuri va fi supus unei interventii de by-pass coronarian”. „Mi-au pus vreo 20 de fire pe mine, inclusiv de oxigen. In loc sa am trabucuri in gura, imi baga oxigen in nas!”, ne-a declarat Cornel Dinu, aflat intr-o rezerva a Spitalului de Urgenta Floreasca.

 

author avatar
Mihai Koblenko
1.583 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger