AcasăSPORTCornel Dinu, de pe patul de spital: Desi am trecut pe langa...

Cornel Dinu, de pe patul de spital: Desi am trecut pe langa sfarsitul firesc, nu m-a impacientat operatia!

Cornel Dinu se recupereaza foarte bine dupa operatia pe cord suferita in urma cu doua saptamani. Dinamovistul a acordat sambata un interviu in care a povestit cum a ajuns de urgenta la spital, cu mari dureri in piept, ce a simtit in momentul in care a inteles ca va trece printr-o interventie chirurgicala dificila, dar si cat de tare l-a impresionat echipa medicala care l-a ingrijit, pe care o vede “mai sudata ca orice echipa de fotbal din lume”.

De pe un pat din Spitalul de Urgenta din Bucuresti, unde a fost internat in urma cu mai bine de o luna, Cornel Dinu a povestit, intr-un interviu acordat RealitateaTV, experienta prin care a trecut. „Cred ca norocul meu a fost ca l-am gasit pe domnul doctor (Serban Bradisteanu-n.r), in dimineata zilei de 19 iulie. In aparenta a fost o durere de stomac, pe care am incercat sa o calmez cu pastile. (…) A fost un infarct puternic. Cred ca acela a fost un moment de cumpana, din acel infarct s-ar fi putut sa nu mai ies. Doctorul este demiurgul acestei inamplari”, a declarat Cornel Dinu.

Administratorul “cainilor” spune ca nu s-a lasat intimidat de ideea ca va fi supus unei operatii atat de dificile. “Desi am mai trecut in viata asta pe langa sfarsitul firesc, nu m-a impacientat deloc operatia”, a mai spus Dinu.

Dinamovistul s-a declarat impresionat de echipa medicala care s-a ocupat de el. “Aici sunt foarte mult oameni care intretin vieti moment de moment, infirmiere si asistente care vin de departe pentru o bucata de paine. Sunt o echipa mai sudata, poate, decat orice echipa de fotbal din lume”, a declarat Dinu.

Cornel Dinu a fost supus, pe 12 august, unei interventii pe cord, operatie care a durat peste opt ore.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger