AcasăSPORTCornel Dinu a refuzat sa se opereze in Italia

Cornel Dinu a refuzat sa se opereze in Italia

Ideea unei interventii chirurgicale peste hotare i-a apartinut atacantului Ionel Danciulescu. Presedintele Nicolae Badea urma sa plateasca 30.000 de euro, dar „Procurorul” a preferat sa mearga pe mana doctorului Serban Bradisteanu.

Procuroru' are probleme cu inima

In zilele urmatoare, legenda clubului din Stefan cel Mare va fi operata pe cord deschis de profesorul Serban Bradisteanu, seful clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta „Floreasca”. Interventia ar fi putut avea loc in strainatate daca Dinu accepta propunerea. Cu ajutorul unor prieteni, Ionel Danciulescu a aflat despre o clinica particulara din Italia specializata in astfel de interventii.

De ziua lui Mister, jucatorii i-au fost aproape

Atacantul i-a prezentat cazul presedintelui Nicolae Badea, acesta din urma oferindu-se sa suporte toate cheltuielile, estimate la aproximativ 30.000 de euro. Spre surprinderea generala, Cornel Dinu a refuzat politicos, transmitandu-i lui Badea ca are incredere sa-si lase viata in mainile medicului Serban Bradisteanu.

Cum l-a impresionat Bradisteanu pe „Mister”

Doctorul Bradisteanu, cel care il va opera pe dinamovist

Prieten de multa vreme cu „Procurorul”, chirurgul Serban Bradisteanu i-a salvat viata acum cativa ani unui prieten de-al dinamovistului din Targoviste. Cornel Dinu a fost cel care i-a inlesnit amicului o vizita la renumitul doctor bucurestean, Bradisteanu operandu-l cu succes pe cord deschis. Dinu insusi a asistat la interventie, dorind sa fie aproape de prietenul sau chiar si pe masa de operatie. Acesta este doar unul din multele motive pentru care legenda din Stefan cel Mare merge cu incredere pe mana specialistilor de la Spitalul „Floreasca”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger