AcasăSPORT"Corleone" a iesit foc si para de la DNA

„Corleone” a iesit foc si para de la DNA

(foto: antena3.ro)

Dumitru Dragomir a iesit iritat in aceasta dimineata din sediul DNA si s-a descarcat pe primii iesiti in cale, si anume pe jurnalistii care il asteptau.

(foto: antena3.ro)

Dumitru Dragomir a fost chemat in aceasta dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova. In momentul in care a sosit la Parchet i-a abordat pe jurnalistii aflati la fata locului si le-a spus pe un ton ironic: „Hai, baieti, alinierea! Gata? V-ati aliniat? Bun, LA REVEDERE!”, iar apoi s-a strecurat printre reporteri si a disparut in sediul DNA.

La iesirea din sediul DNA, Mitica a avut o reactie foarte dura la adresa ziaristilor.

„Bai nebunilor, sunt invinuit, nu inculpat! Daca sunt chemat aici sa nu credeti ca sunt si vinovat”, le-a strigat presedintele LPF, care a adaugat ca el este prea frumos pentru a fi invinuit in acest dosar.

Patronul Universitatii Craiova a comentat reactia lui Dumitru Dragomir la iesirea de la audieri de la sediul DNA. Adrian Mititelu considera ca presedintele LPF joaca teatru, dupa ce a realizat ceea ce a facut prin decizia de a dezafilia clubul oltean.

„Desi nu credeam ca o sa mai am vreodata mila de un om care mi-a facut rau, Dragomir mi-a starnit compasiune, pentru ca acest om abia acum si-a dat seama de ceea ce a facut. Comportamentul lui de astazi arata ca abia acum s-a trezit”, a spus Mititelu.

author avatar
Razvan Telegescu
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger