AcasăSPORTCorina Carlescu se bate pentru titlul mondial

Corina Carlescu se bate pentru titlul mondial

Corina a castigat opt din cele 14 meciuri disputate la profesionisti pana acum

Cunoscuta si sub porecla de „Laila Ali de Romania”, Corina se va lupta pe 6 iulie, la Buenos Aires (Argentina), cu Raquel Carolina Duer pentru centura de campioana mondial in versiunea WBO, la categoria super-musca.

Corina a castigat opt din cele 14 meciuri disputate la profesionisti pana acum

Ieseanca de 25 de ani este detinatoarea centurii de campioana europeana in versiunea EBU, dar la sfarsitul saptamanii viitoare va avea posibilitatea sa o schimbe pe aceasta pentru una mai stralucitoare si mai valoroasa. Corina a devenit campioana europeana in martie anul acesta, dupa ce a invins-o, prin knock-out tehnic in repriza a cincea, pe belgianca Yolaine Lin De Lauf, chiar in fief-ul acesteia, la Hainaut (Belgia). Totusi, duelul cu argentinianca Duer se anunta a fi si mai dificil. Viitoarea adversara a Corinei are 34 de ani, 11 victorii si numai trei infrangeri la profesionisti si este campioana mondiala din decembrie 2010. Carolina si-a aparat de cinci ori centura pana acum.

O  zi mai tarziu, pe 7 iulie, Eva Marcu se va lupta si ea cu doua centuri de campioana mondiala pe masa la Berna (Elvetia). Conform luptatorii.ro, sportiva din Miercurea Ciuc o va infrunta pe japoneza Aniya Seki pentru titlurile in versiunile WIBF si GBU la categoria cocos. Interesant este ca in main-event-ul galei de la Berna se vor infrunta Vladimir Klitschko si Tony Thompson pentru patru titluri mondiale la categoria grea.

author avatar
Cristi Ionita
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger