AcasăRecomandariCopos vrea sa munceasca la Pro Rapid

Copos vrea sa munceasca la Pro Rapid

Fost finantator al Rapidului, omul de afaceri George Copos incearca sa revina la clubul pe care l-a condus vreme de 20 de ani.

George Copos este proprietarul bazei Pro Rapid

De data aceasta, nu o va face in calitate de investitor, ci ca detinut eliberat pentru a munci la baza sportiva Pro Rapid! Cel putin aceasta este informatia care circula in aceste zile; Copos incearca sa obtina drept de munca, o cerere in acest sens urmand a fi trimisa conducerii Penitenciarului Rahova. „Nu este niciun fel de problema din partea noastra, il primim cu drag”, a reactionat Nicolae Manea, actualul presedinte al giulestenilor.
Pe de alta parte, Ion Taban, ex-conducator al Rapidului si mana dreapta a lui George Copos la „Ana Holding”, a precizat ca societatea care administreaza echipa nu se putea constitui parte civila in „Dosarul transferurilor” si nici nu poate solicita vreun prejudiciu de la condamnatul Copos: „Oficialii actuali ai clubului sustin ca Rapid ar putea fi indreptatit sa solicite si sa primeasca din partea domnului Copos sume de bani care ar reprezenta un prejudiciu cauzat de acesta clubului (…) Societatea Fotbal Club Rapid SA a fost infiintata in martie 2006. Ca atare, nu se putea constitui parte civila intrucat fotbalistii Bratu si Dulca nu au fost niciodata jucatori ai acestei societati. Transferurile lor au fost perfectate de alte structuri, in perioada 1998–2003, deci cu mult timp inainte de infiintarea SC FC Rapid SA”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger