AcasăSPORTCopos va fi presedinte si manager la Rapid!

Copos va fi presedinte si manager la Rapid!

Copos vrea sa controleze orice miscare la FC Rapid

Dupa modelul Gigi Becali, in Giulesti nu se va mai misca un fir de iarba fara acordul patronului, care se pregateste sa devina presedinte executiv si manager general.

Copos vrea sa controleze orice miscare la FC Rapid

Planeta se scufunda numai atunci cand vrea George Copos. Dupa ce l-a impins pe Dinu Gheorghe sa demisioneze, boss-ul giulestenilor se pregateste sa preia haturile si sa conduca trasura „alb-visinie” spre performanta fotbalistica, dar mai ales financiara. Fost lider al galeriei, „Noni” a facut public, ieri, numele inlocuitorului lui Dinu Gheorghe: „Va fi chiar George Copos! Am informatia din interiorul clubului, este sigura, stiu pe ce ma bazez cand spun asta! Nu mai vrea sa puna un alt presedinte, s-a decis sa conduca el. Poate ca i-a ajuns cutitul la os, nu ati vazut ca la el se scufunda planeta?”.

In alta ordine de idei, Liga Suporterilor Rapidisti ameninta cu proteste la meciurile echipei daca George Copos nu va pune capat haosului de la nivelul conducerii clubului. „Dinu Gheorghe e un conducator foarte bun si consider ca este o pierdere plecarea lui, se va vedea asta in timp. Nu o sa gasim un inlocuitor pe masura lui. Acceptam ca domnul Copos mai face greseli, dar, cu atitudinea asta, isi va pierde suportul galeriei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger