AcasăSPORTCopos se imprumuta iar pentru Rapid: credit de 2 milioane de euro

Copos se imprumuta iar pentru Rapid: credit de 2 milioane de euro

Copos asigura bugetul Rapidului prin imprumuturi bancare

Finantatorul gruparii giulestene a facut public secretul pentru a rezista ca investitor in Giulesti: „Trebuie un stomac puternic!”.

Copos asigura bugetul Rapidului prin imprumuturi bancare

Cu alte cuvinte, George Copos ne transmite ca farmecul vietii nu poate fi digerat de oricine, este nevoie de un organism sanatos, deoarece prajitura rapidista trece mai intai prin intestinul gros si se opreste … Dumnezeu stie unde. „Inca mai astept sa apara o persoana care poate fi mai potenta decat mine, ca sa vii la Rapid, trebuie sa ai un stomac puternic! Deocamdata, anunt categoric ca sunt langa echipa si nu o sa-i las pe jucatori in aceste momente!”, afirma Copos. In numele societatii care administreaza FC Rapid, George Copos va contracta un credit de doua milioane de euro de la una dintre bancile bucurestene. „O sa fac tot ce-mi sta in putinta ca sa le fie bine fotbalistilor, probabil ca ne vom imprumuta de inca doua milioane de euro. Dar, nu conteaza, important e ca ne-am platit datoriile la bugetul statului, acum suntem la zi cu ele, chiar vineri am achitat ultima transa. Pot spune ca, pentru noi, licenta va fi foarte simplu de luat”.

Presiune pe Razvan: „Cred cu tarie ca avem sanse reale sa castigam titlul”

Cu toate ca nu vrea sa recunoasca, George Copos este foarte aproape de a obtine semnatura senegalezului Ousmane N’Doye, dat afara de Astra. Finantatorul giulestean a dezvaluit ca va aduce la Rapid „un mijlocas foarte, foarte, dar bun de tot, o sa vedeti! Este cel mai bun mijlocas, cel mai tare, aveti rabdare!”. In alta ordine de idei, Razvan Lucescu a primit un nou mesaj subliminal din partea patronului: „Cred cu tarie ca avem sanse reale sa castigam titlul. Razvan are un lot echilibrat,  el e un om deosebit si eu cred mult in reusita sa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger