AcasăSPORTCopos: "Razvan nu are obiectiv castigarea campionatului cu Rapid!"

Copos: „Razvan nu are obiectiv castigarea campionatului cu Rapid!”

Patronul George Copos l-a prezentat luni pe noul antrenor al Rapidului, Razvan Lucescu. Finantatorul giulestenilor a declarat inca din start ca fostul selectioner nu era obiectiv castigarea campionatului in Liga 1.

George Copos: „Spun cu tarie ca Razvan nu are obiectiv castigarea campionatului. El trebuie sa duca Rapidul in primele trei echipe al clasamentului, evident in cupele europene, dar nu obligatoriu in UEFA Champions League. Cred ca Rapid avea nevoie de Razvan Lucescu, dar si Razvan Lucescu avea nevoie de Rapid”.

Finantatorul Rapidului afirma ca Razvan Lucescu a semnat un contract pe doi ani cu Rapid, tehnicianul avand optiune de prelungire a intelegerii pe inca doi. „Am avut discutii cu Razvan dupa ce s-a terminat meciul cu Bosnia. Razvan s-a comportat extraordinar. A avut puterea sa ia decizia de a veni la Rapid. Contractul a fost semnat, ne-am pus de acord cu toate clauzele. Ii doresc un bun venit la Rapid, ii doresc sa ramana cat mai multi ani in Giulesti„, a precizat George Copos.

In alocutiunea sa, Razvan Lucescu a afirmat ca obiectivul sau este titlul in Liga 1, desi acesta deziderat nu a fost trecut in contractul semnat cu Rapid: „La inceput toate lucrurile sunt frumoase. De aici inainte, insa, depinde de noi toti ca aceasta situatie frumoasa sa continue. Din punctul meu de vedere, Rapid trebuie sa castige titlul in Liga 1, Cupa Romaniei si sa ajunga in cupele europene. Nu este stipulat in contract, dar este obiectivul meu personal. Sunt fericit pentru ca am venit aici, m-am simtit extraordinar in cei trei ani petrecuti la Rapid. Sa dea Dumnezeu sa avem succes si sa ne bucuram in viitorii doi ani!”

 

author avatar
Mihai Koblenko
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger