AcasăSPORTCopos: Rapidul costa 21 de milioane de euro

Copos: Rapidul costa 21 de milioane de euro

George Copos vinde Rapidul dupa 20 de ani de la preluarea clubului

In prag de sarbatori, „Mos” George Copos vine cu o superoferta: club de fotbal cu traditie de 89 de ani, la pret de 21 de milioane de euro, niciun cent in plus.

George Copos vinde Rapidul dupa 20 de ani de la preluarea clubului

„Berlusconi din Giulesti” are prea multe probleme de rezolvat, iar fotbalul nu mai este pe lista prioritatilor. L-a mandatat pe Ioan Taban, omul sau de incredere, sa intermedieze vanzarea clubului. Pret de strigare: 15 milioane de euro. Aceasta suma reprezinta datoriile FC Rapid catre finantatorul George Copos, cel care a creditat in toti acesti ani gruparea giulesteana. Inca doua milioane de euro se duc pe salariile jucatorilor si ale staff-ului tehnic pana finalul sezonului, plus datoriile (minore in momentul de fata) catre stat. „Pretul Rapidului pleaca de la 15 milioane de euro si, in functie de discutii, de modul in care se negociaza, poate ajunge pana la 21 de milioane de euro”, a recunoscut IoanTaban.

Baza ProRapid este evaluata la cinci milioane de euro

Chestiunea bazei de cantonament de pe malul lacului Straulesti reprezinta un capitol separat al negocierilor. George Copos cere cinci milioane de euro, insa este dispus sa lase un milion, tinand cont de starea jalnica in care se prezinta ProRapidul. Retragerea lui George Copos din fotbal nu este o gluma. Acesta intentioneaza sa declare insolventa societatii comerciale care administreaza FC Rapid si asta pana la finalul saptamanii in curs. Masura poate insemna si ca magnatul „Ana Holding” a gasit, deja, un cumparator interesat sa preia pachetul majoritar de actiuni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger