AcasăSPORTCopos pregateste "mama tepelor": Taher preia Rapidul gratis daca plateste datoriile de...

Copos pregateste „mama tepelor”: Taher preia Rapidul gratis daca plateste datoriile de 2 milioane de euro!

Pare incredibil, dar finantatorul gruparii giulestene vrea sa-i cedeze clubul omului de afaceri iordanian, cu care a mai incercat o tranzactie similara si in urma cu patru ani.

Fathi Taher si George Copos erau zambitori in 2008

In 2008, George Copos si Fathi Taher semnau actele vanzarii clubului Rapid, insa, in realitate, actiunile n-au intrat niciodata in posesia iordanianului. Mai mult, acesta din urma s-a ales si cu o gaura de opt milioane de euro, bani investiti in staff-ul tehnic (salariu de un milion de euro portughezului Jose Peseiro) si in transferuri de jucatori (au fost cumparati brazilienii Juliano Spadacio, Claudio „Pitbull”, Ricardo Fernandes si Julio Cesar).

La patru ani distanta si plictisit de fotbal, George Copos da impresia ca vrea sa se desparta, in sfarsit, de echipa feroviara. De cateva zile, se zvoneste ca finantatorul giulestenilor l-ar fi contactat pe Fathi Taher, intrebandu-l daca nu este interesat sa revina „patron” la Rapid, de data aceasta „pe bune”. Singura conditie pusa: Taher trebuie sa preia si datoriile societatii care administreaza clubul, cifrate la aproape doua milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger