AcasăSPORTCopos n-a vrut sa dea ochii cu suporterii

Copos n-a vrut sa dea ochii cu suporterii

Cristian Sapunaru a fost amfitrionul petrecerii giulestene

Peste 1000 de fani giulesteni au venit la sala Rapid, impreuna cu fostele glorii de sub Grant, pentru a marca cifra jubiliara la care a ajuns echipa.

Cristian Sapunaru a fost amfitrionul petrecerii giulestene

Fanaticii suporteri rapidisti au fost prezenti la datorie, duminica seara, pentru a celebra cei 89 de ani de existenta ai echipei giulesteane.

Puiu Ionescu, Fane Tara, Ion Motroc, Marin Stelian, Vasile Copil, Cezar Zamfir, Ioan Goanta, Marius Sumudica, Cristian Sapunaru sau Adrian Iencsi au fost invitatii Ligii Suporterilor Rapidisti la sala sporturilor de langa stadionul Valentin Stanescu. “Am fost mereu rapidist si voi muri rapidist. O sa ma intorc la Rapid. Domnul Copos mi-a promis postul de presedinte al clubului. Dar eu visez sa vin in tara si sa sustin echipa, indiferent de ce post voi ocupa la Rapid”, a declarat Cristi Sapunaru, care momentan joaca pentru FC Porto. Cea mai contestata persoana a fost omul nr.1 din club, patronul George Copos, care nu a fost iertat de fostele glorii. “Sunt sigur ca domnul Copos stie ce inseamna Rapid si poate invata din greselile pe care le-a facut in trecut. De ce nu am ramas? Pentru ca nu eu am puterea cea mai mare la Rapid. Pentru mine nu conteaza daca sunt apreciat de oamenii din conducere, ci faptul ca sunt apreciat de suporteri si de galerie. Pe suporteri nu poti sa ii pacalesti”, a tunat Adrian Iencsi, care a fost indepartat de la echipa in sezonul trecut.

In Europa League, cu finlandezii sau galezii

Ieri, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti pentru primul si al doilea tur preliminar al Europa League. Rapidistii vor intra primii in competitie, din turul al doilea, unde vor intalni castigatoarea dublei manse dintre MyPa-47 (Finlanda) si Cefn Druids (Tara Galilor). Giulestenii isi vor afla adversarul pe 12 iulie, iar dubla mansa se va desfasura pe 19 si 26 iulie.

author avatar
Sebastian Stan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger