AcasăSPORTCopos le-a promis 70.000, dar a platit doar 300 de dolari!

Copos le-a promis 70.000, dar a platit doar 300 de dolari!

Fotbalistii pregatiti de Razvan Lucescu au tras tare la turneul „Kadarov Cup”, motivati si de bonusurile oferite finalistelor de catre organizatori.

George Copos

In speranta ca patronul va inchide ochii la premiul de 100.000 de dolari promis castigatoarei, echipa Rapid a intrat cu motorul turat la maximum in turneul „Kadarov Cup”. Victorii pe linie pana la finala cu Metalist Harkov, pierduta, insa, la limita, scor 0-1. Chiar si asa, pentru accederea in ultimul act, clubul giulestean a fost rasplatit cu 70.000 de dolari, bani oferiti de Ramzan Kadarov, temutul lider cecen si patron al gruparii Terek Groznai.

Razvan Lucescu le arata jucatorilor cum au fost driblati de Copos la bani

Din pacate pentru elevii lui Razvan Lucescu, miliardarul Copos s-a facut ca ploua cand a venit vremea sa-si respecte promisiunea si sa le vireze fotbalistilor banii in conturi! „Ne-a dat la fiecare cate 300 de dolari, nimic in plus!”, a dezvaluit portughezul Rui Duarte. Surse apropiate presedintelui Constantin Zotta afirma ca George Copos a platit cele doua cantonamente din Antalya cu banii castigati de echipa la „Kadarov Cup”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger