AcasăSPORTCopos le-a mai tras o teapa jucatorilor: salarii cu retineri de 86%

Copos le-a mai tras o teapa jucatorilor: salarii cu retineri de 86%

Intrunita duminica dimineata, Adunarea Generala a Creditorilor FC Rapid a  votat planul de reorganizare propus de magnatul George Copos. Ce prevede acesta? Plata catre jucatori a doar 14% din salariile restante!

Copos le-a mai tras-o inca o data jucatorilor!

Scandal cat casa la Rapid dupa cea de-a doua victorie din 2013. Recunoscut drept un afacerist uns cu toate alifiile, George Copos si-a aratat clasa si ieri, cu ocazia Adunarii Generale a Creditorilor FC Rapid, cand a convins majoritatea sa voteze in favoarea planului de reorganizare gandit de el. Decis sa nu le plateasca jucatorilor, dar si angajatilor de la club toate salariile restante, magnatul Ana Holding a repurtat un succes istoric, am putea spune. Astfel, cu trei voturi pentru si doua impotriva, s-a decis ca fotbalistii isi vor primi doar 14% din contractele neachitate pana acum! „Atunci, si noi vom juca la 14% din capacitate”, au amenintat baietii antrenorului Marian Rada.

Ca sa arate ca si el este in pierdere, George Copos a anuntat: „Eu, prin «Ana Holding», renunt la 23,5 milioane de euro. Jucatorii vor primi 14%, iar «Ana Holding» va lua 0%. Am achitat absolut toate datoriile care erau necesare pentru luarea licentei, statul roman avea gaj lasat de mine un teren de 20.000 de metri patrati, in valoare de doua milioane de euro, pe care-l voi pierde in urma acestui proces de insolventa”.

Pret de vanzare pentru Gruia Stoica: 6,5 milioane euro

Prin intermediul mass-media, George Copos i-a inaintat o oferta lui Gruia Stoica: Rapidul costa 6,5 milioane de euro, „bani platibili in trei ani. Sper ca acum, cand s-a lamurit situatia de la club, domnul Gruia Stoica, un om foarte harnic si pasionat, isi va dori sa preia Rapidul. Eu am promis ca iau licenta Rapidului, dar simt o apasare in stomac si nu mai pot sa ma uit la fotbal. Nu mai vreau sa ma implic, dar nu o sa dau Rapidul decat unui om de afaceri care stiu ca are un plan serios si de viitor cu aceasta echipa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger