AcasăSPORTCopos, inghesuit de fani la ProRapid

Copos, inghesuit de fani la ProRapid

Convocati, luni seara, la o sedinta care a avut loc la Baza ProRapid, cei mai importanti emisari ai galeriei giulestene i-au transmis finantatorului ca echipa nu se prezinta la nivelul asteptarilor, iar fanii si-au pierdut, in mare masura, rabdarea.

Planul lui Copos nu mai este privit cu ochi buni de fanii Rapidului

Pentru a mai indulci relatia cu sustinatorii echipei, George Copos a acceptat ca la meciul cu CFR Cluj de sambata, de pe teren propriu, din etapa 6, biletele sa fie puse in vanzare la un pret minim. Astfel, pentru a asista la disputa pe care favoritii lor o vor sustine impotriva campioanei en-titre, rapidistii trebuie sa scoata din buzunar suma de 5 lei pentru un bilet la peluza, 10 lei pentru un bilet la Tribuna II si 15 lei la Tribuna I.

Chiar si asa, finantatorul a fost instiintat ca si-a „cumparat” linistea la echipa doar pentru urmatoarele patru etape, „ultrasii” Rapidului urmand sa traga o noua linie dupa meciurile cu CFR Cluj (acasa), Pandurii (deplasare), Gloria Bistrita (acasa) si Steaua (deplasare). Desi in fata giulestenilor vor sta trei dintre echipele cu pretentii, fanii nu accepta ca trupa lui Sabau sa obtina mai putin de 10 puncte, calculele lor aratand ca exista posibilitatea ca, dupa etapa 9, Rapid sa nu se mai poata implica activ in lupta pentru titlu. Sustinatorii „alb-visiniilor” sunt nemultumiti de modul in care se prezinta echipa, Herea si compania obtinand o victorie chinuita, impotriva modestei CSMS Iasi, o nou-promovata aflata in pragul falimentului, si trei egaluri inregistrate la capatul unor dispute in care Rapid a fost dominata clar de adversari. In plus, giulestenii i-au recomandat antrenorului Ioan Ovidiu Sabau ca ar fi cazul sa renunte la a mai folosi jucatori precum Romeo Surdu, Stefan Figueiredo, Blaze Ilijoski sau Ionut Voicu, fotbalisti considerati mult prea slabi pentru a imbraca tricoul „alb-visiniu”.

author avatar
Cristi Ionita
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger