AcasăSPORTCopos ii face echipa lui Sabau pentru meciul cu Viitorul Constanta!

Copos ii face echipa lui Sabau pentru meciul cu Viitorul Constanta!

George Copos vrea sa se ocupe personal de bunul mers al lucrurilor la Rapid

Enervat de tactica pe care a ales-o Ioan Ovidiu Sabau pentru derbiul cu Steaua, patronul George Copos vrea sa se implice personal in pregatirea partidei cu Viitorul, din etapa a 10-a.

George Copos vrea sa se ocupe personal de bunul mers al lucrurilor la Rapid

Primul ordin dat de George Copos se refera la reprimirea in lot a lui Vladimir Bozovici. Trecut pe linie moarta de Ioan Ovidiu Sabau, care nici macar nu l-a inclus in lot pentru derbiul cu Steaua, muntenegreanul este unul dintre favoritii finantatorului. In 2011, Copos i-a prelungit contractul cu doi ani, oferindu-i si o substantiala marire de salariu, iar la finalul negocierilor purtate cu tatal fotbalistului a anuntat ca Bozovici va primi o functie in conducerea clubului Rapid dupa retragerea din activitate. O alta modificare ceruta de patron are in vederea apararea.

Bozovici are un loc asigurat in conducerea clubului dupa ce va pune ghetele in cui

George Copos nu mai vrea sa-l vada fundas central pe Nicolae Grigore, mai ales dupa prestatia jucatorului in meciul cu Steaua. Magnatul „Ana Holding” este de acord cu dinamovistul Cornel Dinu, cel care, luni seara, a afirmat ca Grigore trebuie sa joace in linia de mijloc, impreuna cu Paul Codrea, alaturi de care formeaza una dintre cele mai puternice perechi de „inchizatori” din Liga 1. In felul acesta, Cristi Oros (folosit fundas dreapta in derbi) ar trece aparator central, iar Mihai Roman l-ar suplini, pe flancul drept, pe portughezul Rui Duarte, absent din cauza unei accidentari.

Toate schimbarile vor fi operate in echipa de start chiar de la urmatorul joc, cu Viitorul Constanta, programat duminica, in etapa a 10-a a Ligii 1.

Obiectiv: punctaj maxim pana la finalul turului!

Exceptand restanta cu Dinamo, din 22 octombrie, Rapidul mai are de disputat opt meciuri in campionat, cu adversari accesibili. George Copos i-a anuntat pe jucatori si pe antrenori ca va trece peste esecul din derbi numai daca echipa castiga toate punctele puse in joc! Este vorba despre 24 de puncte din partidele cu Viitorul (acasa), CS Severin (deplasare), FC Brasov (a), Concordia Chiajna (d), Astra Giurgiu (a), „U” Cluj (d), Gaz Metan Medias (a) si Ceahlaul (d).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger