AcasăSPORTCopos ii cere bani lui Razvan prin intermediul mass-media!

Copos ii cere bani lui Razvan prin intermediul mass-media!

George Copos

Finantatorul giulestenilor a lansat un atac subtil la adresa lui Razvan Lucescu, mentionand ca acesta se afla sub contract cu echipa din Grant si ca il asteapta la pregatiri. De fapt, Copos asteapta despagubirile de 500.000 de euro pentru ca fiul lui „Il Luce” a rupt unilateral intelegerea.

OBLIGATIVITATE. Lucescu jr. trebuie sa plateasca daca vrea sa plece in Qatar

Ieri, in timp ce Ioan Ovidiu Sabau isi pregatea costumul pentru conferinta de presa, in care ar fi anuntat revenirea dupa 9 ani in familia „visiniilor”, George Copos i-a trimis antrenorului un SMS avertizandu-l ca, prioritar in acest moment, a devenit chestiunea bugetului pentru sezonul urmator. Ulterior, George Copos a anuntat presa ca Rapidul are deja antrenor, in persoana lui Razvan Lucescu, care trebuie sa respecte contractul, dar in special clauza de reziliere a acestuia, in valoare de 500.000 de euro.

George Copos

Urmatoarea mutare trebuie facuta de Razvan Lucescu, tehnicianul roman angajat in Qatar de gruparea Al Jaish. Cu toate ca ar fi trebuit sa semneze contractul saptamana trecuta, actiunea a fost anulata, iar Lucescu jr. a revenit de urgenta in tara, cel mai probabil sa discute cu fostul patron. Arabii sustin ca antrenorul roman semneaza joi cu Al Jaish, astfel ca Razvan trebuie sa-si incheie socotelile cu Rapid, dar in special cu George Copos, care i-a transmis ca il astepta la reunire. De fapt, asteapta banii!

author avatar
Sebastian Stan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger