AcasăRecomandariCopos ii arata pisica lui Gruia: Ostahie e omul cu care se...

Copos ii arata pisica lui Gruia: Ostahie e omul cu care se mai negociaza vanzarea Rapidului!

Celalalt investitor cu care negociaza George Copos este Dan Ostahie. Fost sponsor principal in Giulesti, patronul „Altex” si-ar dori acum sa fie unic investiror la gruparea „feroviara”.

George Copos spera ca Dan Ostahie si Gruia Stoica se vor bate in oferte pentru preluarea Rapidului

Anii 2000 reprezinta varful performantelor atinse de FC Rapid, titlul in Liga 1 (cel de-al treilea din istorie, cucerit in 2003) si trei calificari consecutive in grupele Europa League, competitie in care s-a atins chiar faza sferturilor de finala (2006, sezon in care au fost eliminate, pe rand, Feyenoord Rotterdam, Sahtior Donetk, Hertha Berlin si SV Hamburg). La toate aceste rezultate a contribuit si Dan Ostahie, sponsor al echipei in acea perioada.

Dan Ostahie

In plina criza economica si haituit de justitia romana, George Copos apeleaza inca o data la omul de afaceri nemtean. De data aceasta, se negociaza direct vanzarea clubului Rapid, la o suma care nu depaseste 15 milioane de euro! Cei doi s-au intalnit in urma cu o saptamana, inaintea partidei de la Constanta, castigata cu 2-1 de trupa bucuresteana. Chiar daca au fost doar preliminare, discutiile Copos – Ostahie se vor un semnal transmis lui Gruia Stoica, magnatul „Grampet Group”, interesat si el sa intre in fotbal.

Gruia Stoica

Ii forteaza mana lui Gruia Stoica

Surse din anturajul afaceristului nemtean afirma ca Dan Ostahie negociaza cu George Copos „mai mult de gura rapidistului”. In realitate, boss-ul de la „Altex” nici nu vrea sa auda de o investitie in sport, cu atat mai putin in mult prea mediatizatul fotbal romanesc.

Fanii il vor patron pe miliardarul din Toflea

Desi nu sunt consultati de George Copos in privinta viitorului, fanii rapidisti au un favorit al lor la preluarea clubului. Este vorba despre Gruia Stoica, a carui avere atinge aproape o jumatate de miliard de euro, de sase ori mai mare decat cea a nemteanului Dan Ostahie! Stoica are si avantajul ca s-a implicat deja la echipa, oferindu-le jucatorilor o prima pentru egalul din derby-ul cu Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.810 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger