AcasăSPORTCopos i-a luat apararea public presedintelui Dinu Gheorghe

Copos i-a luat apararea public presedintelui Dinu Gheorghe

Copos se gandeste sa nu ramana singur noul proiect al Rapidului

Eventuala plecare a presedintelui executiv Dinu Gheorghe ar atrage dupa sine demisia antrenorului Razvan Lucescu si intrarea intr-un razboi deschis cu galeria rapidista.

Copos se gandeste sa nu ramana singur noul proiect al Rapidului

Dupa un weekend in care echipa i-a fost mitraliata, iar presedintele executat, s-a trezit si George Copos sa ia atitudine. N-a facut-o, insa, intr-o emisiune televizata, la o ora de maxima audienta, ci a ales calea Internetului, postand pe blogul personal cateva fraze care se vor a fi replica la flegmele lui Gigi Becali.

„Dinu Gheorghe este un bun specialist si un important om de fotbal, un rapidist adevarat si constant, un om caruia nu i s-a putut imputa ceva in cariera de inalt functionar public si de demnitar. Imi exprim totalul sprijin fata de presedintele executiv al Rapidului si dezaprob energic afirmatiile lipsite de continut si de sens facute de Gigi Becali (…) Intotdeauna mi-am vazut de treburile mele si de ale companiilor mele, inclusiv de ale Rapidului. Nu ma intereseaza daca «steaua sus rasare» sau nu, ori daca iarba mai creste sau nu in stadioanele evacuate de proprietari. Nu e treaba mea. DAR, daca cineva ataca intr-un mod brutal, nejustificat si complet neintemeiat un membru al familiei RAPID, cum pateste acum Dinu Gheorghe, este de datoria mea sa ies in spatiul public si sa imi prezint punctul de vedere (n.m. – la trei zile distanta!!!) in calitate de principal finantator al Rapidului (…)”.

Cel sperie pe George Copos nu este atat atacul lansat de Gigi Becali, cat posibilitatea ca Rapidul „sa se scufunde” o data cu eventuala despartire de presedintele Dinu Gheorghe. Sunt sanse mari ca un astfel de scenariu sa cuprinda si demisia antrenorului Razvan Lucescu, iar de aici si pana la dezastru nu mai e decat un pas… pac-pac!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari

2 COMENTARII

  1. A lua apararea unui om care face parte din clubul pe care il conduci nu inseamna neaparat sa faci circ. D-nul Copos este un om cizelat si stie sa-si aleaga cuvintele potrivite sa puna pe cineva la punct cand trebuie. Nu este pt.prima oara cand Becali(ca domn nu pot sa-i spun, ca nu este!)vorbeste urat despre Rapid si ma doare sufletul cand vad ca d-nul Copos este fara reactie. Indiferent cat esti de ocupat cand iubesti ceva cu adevarat NU RAMAI NEPASATOR! HAI RAPID!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger