AcasăSPORTCopos, dosar penal pentru plagiat

Copos, dosar penal pentru plagiat

Copos este cerut cu orice pret la inchisoare

O data-n viata are dreptate si Dumitru Dragomir: tara arde si baba se piaptana! Cam asta se intampla in Romania, unde am ajuns sa vedem oameni trimisi in judecata pentru… plagiat!

Copos este cerut cu orice pret la inchisoare

O, da, au descoperit procurorii ca George Copos l-a copiat pe istoricul Parfene! Si acum, la zdup cu el, sa vada poporul arestari! Ce mai conteaza ca avem sentinte cu suspendare in cel mai sonor dosar de coruptie („Microsoft”) din istoria Romaniei? „Niro” si Cocos au scapat si cu libertatea, si cu averile intacte, pe cand Copos are bifate deja vreo 400 de zile de parnaie. Dar nu-i de ajuns, domnilor, procurori, asa-i?! Sa mai primeasca, la 63 de ani e inca tanar, poate sa mai duca!

Parchetul anunta ca, la data de 10 septembrie 2014, Copos a semnat un angajament prin care sustinea ca nu a plagiat. Ulterior, in 29 septembrie, data la care a fost publicata lucrarea, ex-patronul Rapidului „si-a insusit fara drept, in parte, opera unui alt autor si a prezentat-o conducerii Penitenciarului Rahova ca o creatie intelectuala proprie”, sustin procurorii intr-un comunicat de presa. In aceeasi zi, „Copos a solicitat conducerii Penitenciarului acordarea zilelor castigate urmare a publicarii lucrarii cu caracter stiintific mentionata mai sus, pe care a anexat-o cererii, determinand astfel comisia de eliberare conditionata sa isi indeplineasca in mod defectuos atributiile de serviciu si sa aprobe astfel cererea si sa acorde cele 30 de zile de castig”. In acelasi dosar al lui George Copos a fost audiat luni dimineata si Gica Popescu, dupa ce, acum o saptamana, a oferit declaratii si Mihai Stoica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger