AcasăRecomandariCopos datoreaza bancilor 40 de milioane de euro!

Copos datoreaza bancilor 40 de milioane de euro!

Incoltit de justitia romana si chemat la raport de creditori, in aceasta situatie se gaseste George Copos, primul mare investitor din fotbalul romanesc.

George Copos este dator vandut bancilor

Vrea sa vanda Rapidul, dar nu gaseste un cumparator cu adevarat interesat sa preia echipa. Pentru prima data in cei 20 de ani de cand patroneaza clubul, George Copos nu si-a mai permis sa plateasca salariile jucatorilor si a fost nevoit sa bage in insolventa gruparea „alb-visinie” tocmai pentru a evita falimentul. Surse din anturajul omului de afaceri vorbesc ca datoriile la banci se ridica la aproape 40 de milioane de euro si din acest motiv nicio institutie financiara nu-i mai acorda credit sa investeasca in fotbal. Din cate se pare, Copos trebuie sa plateasca o rata destul de importanta pana la sfarsitul primului semestru, drept pentru care nu-i mai sta gandul deloc la formatia antrenata de Marian Rada.

Condamnat in „Dosarul transferurilor”

Finantatorul Rapidului este condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in „Dosarul transferurilor”, insa a facut apel si asteapta, acum, verdictul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. George Copos mai are emotii si in dosarul „Loteria”, unde de asemenea a fost condamnat de prima instanta.

Marian Rada stie cum sa-i motiveze pe jucatori

Jucatori platiti in mancare

Marian Rada i-a premiat pe jucatori pentru ultima victorie din campionat, obtinuta vineri seara, 1-0 cu CS Severin. Sambata, antrenorul i-a chemat pe fotbalisti la ProRapid, dar nu pentru vreo sedinta de pregatire: din banii sai, Rada a cumparat mici si bere pentru tot lotul, „macar atat sa faca si eu pentru baietii astia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger