AcasăSPORTCopos da farmecul vietii pe bucuria zapezii!

Copos da farmecul vietii pe bucuria zapezii!

Patronul rapidist si-a concentrat toate mijloacele financiare in Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2013. Copos vrea ca echipa de fotbal sa se autofinanteze.

Partia de pe Postavarul si George Copos isi asteapta oaspetii

Desi a plecat cu echipa la Varsovia, George Copos a stat cu ochii mai mult pe buletinele meteo. El asteapta prima zapada din aceasta iarna, ultimul test inaintea Olimpiadei pentru Tineret din 2013, care se va desfasura in principal pe “mosia” sa din Poiana Brasov. Copos a investit, in ultimii doi ani, peste 20 de milioane de euro in statiunea brasoveana, in renovarea Hotelului Sport, in refacerea partiilor pe care le are in concesiune, dar si in instalatia pe cablu care deserveste zona si care se afla tot in proprietatea sa. Boss-ul de la „Ana” a anuntat ca suma de 500.000 de euro bagata la FC Rapid in acest an e ultima in urmatoarea perioada, deoarece toata atentia sa se va axa pe Olimpiada. ”Am reusit sa facem unul dintre cele mai moderne hoteluri, care poate sa gazduiasca o olimpiada de iarna”, a spus Copos la inaugurarea hotelului.

Opt sporturi olimpice in Brasov si pe Valea Prahovei

George Copos

Peste 3000 de competitori sunt asteptati in iarna lui 2013 la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Competitiile de schi alpin se va desfasura la Poiana Brasov, Azuga, Predeal si Sinaia, schi fond la Busteni, biatlon la Predeal, hochei si patinaj la Brasov si la Poiana Brasov, sarituri cu schiurile la Rasnov, snowboard la Sinaia, iar combinata nordica la Rasnov.

author avatar
Sebastian Stan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger