AcasăSPORTCopos a platit in februarie salariile pe luna noiembrie!

Copos a platit in februarie salariile pe luna noiembrie!

Rapidistii se antreneaza relaxati dupa ce Copos le-a virat banii in conturi

Jucatorii Rapidului pleaca linistiti in cel de-al doilea cantonament al iernii: finantatorul gruparii giulestene a achitat o parte din restantele contractuale.

Rapidistii se antreneaza relaxati dupa ce Copos le-a virat banii in conturi

Se pare ca minigreva din urma cu trei saptamani l-a speriat pe George Copos, nu insa suficient de tare incat sa le plateasca fotbalistilor toate salariile restante. Patronul Rapidului si-a respectat doar o parte din promisiuni, achitandu-le jucatorilor contractele pe luna noiembrie 2011.

„Salariile nu sunt la zi, nu pot fi niciodata la zi, dar sunt platite conform intelegerii pe care o aveam cu baietii”, este argumentul prezentat de George Copos. Altfel, rapidistii pleaca astazi in Antalya pentru cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii. Antrenorul Razvan Lucescu ii va putea folosi in acest turneu si pe Ovidiu Herea, Felipe Teixeira si Marcos Antonio, reveniti dupa accidentari mai vechi. Refacut este si Mihai Roman, care a acumulat dureri musculare in urma antrenamentelor de la echipa nationala.

Rapid va disputa patru meciuri de verificare in Turcia, dupa urmatorul program: cu Radnicki Kragujevac (Serbia, pe 9 februarie), cu TSKA Sofia (Bulgaria, pe 11 februarie). cu FK Rudar Pljevlja (Muntenegru, pe 13 februarie) si cu Sahtior Donetk (Ucraina, pe 13 februarie).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger