AcasăRecomandariCopos a pierdut Pro Rapidul! Vanzarea clubului a fost suspendata

Copos a pierdut Pro Rapidul! Vanzarea clubului a fost suspendata

Celebra baza de cantonament de pe malul lacului Straulesti nu mai este in proprietatea omului de afaceri. Complexul a fost pus gaj intr-o afacere derulata la hotelurile detinute de „Ana Holding”.

George Copos nu mai detine controlul la baza ProRapid (foto jos)

Cea mai moderna baza de pregatire din fotbalul romanesc ar putea fi demolata, iar terenurile de antrenament inlocuite cu un ansamblu rezidential. Conform „Digi Sport”, George Copos a pus gaj Pro Rapidul intr-o afacere derulata cu o firma de mobila, care a utilat toate hotelurile din „Ana Holding”.

Cum „Berlusconi din Giulesti” nu a platit lucrarile catre firma respectiva, a fost executat automat! Cel mai probabil, baza sportiva Pro Rapid va fi vanduta unui dezvoltator imobiliar. Din acest punct, vanzarea clubului catre masonul Nicolae Cristescu devine o utopie. Exista informatii ca George Copos ar fi triplat pretul asupra caruia initial se ajunsese la o intelegere: de la sase milioane de euro, Rapidul costa acum 18 milioane! „La inceput au stabilit ca suma de vanzare sa fie undeva in jurul a sase milioane de euro. In conditiile acestea, Cristescu si asociatul lui, Adrian Zamfir, sunt gata sa preia Rapidul. Numai ca suma s-a triplat brusc”, a precizat pentru „Digi Sport” o persoana care este la curent cu mersul tratativelor dintre Copos si Cristescu.

Vestile proaste nu se opresc aici. Ieri, Clubul Sportiv a rupt contractul de inchiriere cu FC Rapid pentru stadionul „Giulesti” din cauza unei datorii de 4.500 de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger