AcasăSPORTCopil s-a apucat de tenis ca sa-si ia Lamborghini

Copil s-a apucat de tenis ca sa-si ia Lamborghini

Copil si Tecau nu mai jucasera impreuna din 2009

Cel mai tanar component al echipei Romaniei de Cupa Davis a renuntat sa se mai antreneze in Germania pentru a fi mai aproape de casa.

Copil si Tecau nu mai jucasera impreuna din 2009

Pana la meciul cu Cehia, Marius Copil era singurul component al echipei Romaniei care nu cunoscuse infrangerea in Cupa Davis. Weekend-ul acesta, insa, i-a „stricat” palmaresul, Copil cedand atat in partida de dublu (a facut pereche cu Horia Tecau), cat si la simplu. Romania a fost eliminata din Grupa Mondiala (scor 0-5), iar pentru a reveni intre primele 16 echipe ale lumii, va juca anul viitor in competitia Zonei 1 Euro-Africana.

Vrea sa-si ia Lamborghini

De cand a devenit jucator profesionist (2008) , Marius Copil si-a fixat un singur obiectiv. Fiind foarte pasionat de masini puternice,  dorinta lui a fost sa devina proprietarul unui bolid Lamborghini. Copil vrea sa cumpere autoturismul cu banii castigati din tenis, dar, pana acum nu si-a permis decat un simplu logo pe telefonul mobil. Aceasta este si explicatia pentru care Marius Copil participa mai mult la turneele challenger, strangand ban pe ban. In cei trei ani ca jucator profesionist, a pus deoparte 99.243 dolari. Totusi, mai are de tras pana la implinirea visului, pretul unui Lamborghini pornind de la 240.000 de dolari.

Sta la rude in Bucuresti

Marius vrea sa fie un Copil cu Lamborghini

Pe perioada junioratului, Marius Copil s-a antrenat in Germania, fiind sustinut financiar de familie. Dupa ce a implinit 21 de ani, tenismenul a decis ca este momentul sa revina in tara, neadaptandu-se la stitlul de viata nemtesc. Desi tatal sau s-a impotrivit, cunoscand tentatiile Capitalei, Marius a aterizat la Bucuresti. Originar din Arad, Copil locuieste momentan la niste rude.”Ador modul bucurestean de condus si recunosc ca sunt criticat deseori in Arad deoarece conduc la fel si acolo”, ne-a marturisit Copil.

1 – singur turneu a castigat Copil in toata cariera, challenger-ul de la Kazan, din februarie

author avatar
Sebastian Stan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger