AcasăSPORTContra mai face un pas spre Atletico

Contra mai face un pas spre Atletico

Cosmin Contra isi propune sa salveze pe Getafe de la retrogradare

Victorie uriasa pentru Getafe in incercarea de a evita retrogradarea din Primera Division. Formatia antrenata de Cosmin Contra s-a impus cu 1-0 in meciul cu Malaga, intr-un joc contand pentru etapa a 35-a campionatului spaniol.

Cosmin Contra isi propune sa salveze pe Getafe de la retrogradare

Cu Ciprian Marica titular, Getafe a inceput in forta meciul si a deschis scorul in minutul 8, prin Coluga, din pasa internationalului roman (centrare perfecta, la 10 metri de buturile adverse). Chiar daca a fost cel mai active fotbalist al gazdelor in debutul partidei, Marica si-a pierdut nervii la doua faze importante, primind cartonase galbene, urmate de cel rosu (minutul 37). Fara un om pe teren, Getafe a rezistat si in repriza secunda, spre bucuria lui Cosmin Contra, care bifeaza una dintre cele mai importante victorii ale sale de la venirea in Spania. „Primul cartonas primit de Marica nu a fost corect. Nu a fost fault, nu l-a atins pe jucatorul celor de la Malaga. Iar la cel de-al doilea trebuia sa se gandeasca arbitrul ca mai are unul si ca distruge echilibrul, lasand o echipa in inferioritate. Oricum, Ciprian si-a cerut scuze pentru ce a facut si nu sunt suparat pe el. In inferioritate numerica, ceilalti jucatori au dat mai mult si am obtinut un rezultat care cred ca vine bine. Avem o saptamana mai linistita, inca supravietuim. Ne ducem la Barcelona si stim ca este aproape imposibil sa castigam acolo, dar am incredere ca ne vom salva”, a spus Contra la conferinta de presa.

In urma acestui rezultat, Getafe a urcat pe locul 17 in clasament, deasupra liniei retrogradarii. Cu 35 de puncte, trupa lui Contra are un program infernal: deplasare la Barcelona, acasa cu FC Sevilla si deplasare pe terenul lui Rayo Vallecano, in ultima etapa.

Chiriches, afara din lotul lui Tottenham

Vlad Chiriches a vazut din tribuna victoria lui Tottenham (1-0) cu Stoke City, desi este complet refacut. Managerul Tim Sherwood l-a scos din lotul de 18 pentru acest meci urmare a evolutiilor slabe pe care internationalul roman le-a avut in ultimele partide. Este al doilea joc consecutiv in care Chiriches nu bifeaza niciun minut pentru Tottenham.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger