AcasăSPORTContra, Galca sau Sumudica la Ludogoret?

Contra, Galca sau Sumudica la Ludogoret?

Unul dintre ei poate ajunge la campioana Bulgariei

Continua sa bata vantul schimbarii pe banca echipei Ludogoret. Bulgarii nu sunt multumiti nici de Eduard Eranosyan, abia instalat in locul lui Bruno Ribeiro.

Unul dintre ei poate ajunge la campioana Bulgariei

Cum si Eranosyan, presa de la sud de Dunare scrie ca patronul campioanei Ludogoret vrea sa aduca la echipa sa „un nume mare”. Si n-ar fi cautat prea mult, caci s-a oprit asupra romanilor Cosmin Contra, Marius Sumudica si Costel Galca. Tehnicianul Astrei chiar a negociat cu bulgarii in toamna, dupa ce giurgiuvenii au fost eliminati din play-off-ul Ligii Europa, insa nu si-a putut incheia pe cale amiabila contractul cu liderul Ligii 1. In prezent, gruparea din Razgrad ocupa doar locul 3 in clasament, la patru puncte de Levski Sofia, formatia de pe prima pozitie. Ludogoret are o singura victorie in ultimele cinci meciuri de campionat, iar in ultima etapa a pierdut cu Lokomotiv Plovdiv. Sosirea unui roman pe banca lui Ludogoret n-ar face decat sa intareasca pozitia celorlalti „tricolori” din lot – Claudiu Keseru, Cosmin Moti si Andrei Prepelita.
Apropo de Keseru, acesta are toate motivele sa fie fericit, fiind golgheterul la zi al campionatului Bulgariei, cu 7 reusite in 14 meciuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger