AcasăSPORTContra devine primul antrenor roman din Primera Division. Inlocuitorul sau la Petrolul...

Contra devine primul antrenor roman din Primera Division. Inlocuitorul sau la Petrolul este un nume urias!

Contra a antrenat echipa a treia a lui Getafe in sezonul 2011-2012

La 38 de ani, Cosmin Contra scrie istorie, „Gurita” urmand a deveni primul antrenor roman care activeaza in Primera Division.

Contra a antrenat echipa a treia a lui Getafe in sezonul 2011-2012

Tehnicianul a acceptat oferta de a o prelua pe Getafe, formatie care ii este extrem de draga in conditiile in care Contra a jucat pe „Coliseum Alfonso Perez” in perioada 2005-2010.

Contra a jucat de doua ori finala Cupei Spaniei cu Getafe, 2007 si 2008, si a acceptat sa dea o mana de ajutor formatiei care a cazut pe locul 15 in Primera Division, la un singur punct deasupra liniei retrogradarii, desi in urma cu doua luni visa la o calificare in Europa League.

Razvan Lucescu ar putea reveni in Liga I dupa doi ani

Contra ii ia locul lui Luis Garcia, iar obiectivul imediat este salvarea de la retrogradare. „Gurita” devine antrenorul unui alt fotbalist roman celebru, Ciprian Marica, dar in lotul celor de la Getafe se mai afla si jucatori precum Pedro Leon, fost la Real Madrid, algerianul Mehdi Lacen si Jorge Sammir, mijlocasul brazilian cu patru selectii in nationala Croatiei.

Interesant este ca oficialii clubului Petrolul Ploiesti nu stau deloc cu mainile in san. Dupa despartirea de Cosmin Contra, ploiestenii planuiesc sa aduca un alt antrenor roman cu nume.

Conform fanatik.ro, Dan Capra, boss-ul de la Petrolul, a pus ochii pe Razvan Lucescu, liber de contract dupa despartirea de El Jaish. Totusi, negocierile sunt complicate in conditiile in care lui Lucescu junior nu-i place sa ia o echipa in mijlocul sezonului si a avut mari probleme cu Adrian Mutu, vedeta petrolistilor, in perioada in care antrena echipa nationala.

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger