AcasăSPORTContinua balciul in Stefan cel Mare: Rednic ameninta cu demisia daca Negoita...

Continua balciul in Stefan cel Mare: Rednic ameninta cu demisia daca Negoita nu da afara un jucator!

Cei mai importanti oameni de la Dinamo s-au certat ca chiorii aseara, inainte de confruntarea cu FC Voluntari de pe teren propriu.

Negoita si Rednic nu mai trag in aceeasi directie (sursa foto digisport.ro)

In momentul in care a fost instalat la Dinamo, antrenorul Mircea Rednic a promis ca va face o echipa care sa se bata pentru primele locuri. Tehnicianul a solicitat doar libertate in decizii si sa aiba liniste la echipa. Dupa scandalurile din presezon, apele se linistisera. Pana joi la pranz, cand patronul Ionut Negoita a dat unda verde pentru inregimentarea ultimilor doi jucatori solicitati, Antun Palic si Marcel Essombe. In contrapartida, seful din Stefan cel Mare i-a solicitat antrenorului Mircea Rednic sa-i mai acorde o sansa olandezului Ricky Van Haaren. Moment in care tehnicianul si-a iesit din minti, asta in conditiile in care decizia ca Dinamo sa renunte la serviciile mijlocasului fusese luata de antrenor.  Cunoscut drept un tehnician care nu accepta implicarea patronului in alcatuirea echipei, Rednic l-a amenintat pe Negoita ca pleaca dupa meciul cu FC Voluntari.

Van Haaren are aproape 100 de meciuri jucate in Olanda si 9 selectii la nationala Under 21

Diferendul a fost aplanat pentru moment, tinand cont de confruntarea care urma, insa mesajul patronului a fost cat se poate de clar: „In privinta lui van Haaren, nu poti sa tragi concluzii dupa un singur meci, cel de la Targu Mures, in care fotbalistul nici macar nu a jucat toate minutele. Nu mi se pare corect sa-l concediem pe olandez. Trebuie sa ii mai dam o sansa!”.

author avatar
Cristi Ionita
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger