AcasăSPORTConsilier de lux pentru noua speranta a boxului romanesc

Consilier de lux pentru noua speranta a boxului romanesc

Ronald Gavril

Bacauanul Ronald Gavril este considerat de specialisti noul nume cu rezonanta la boxului profesionist romanesc si un pugilist care ii poate calca pe urme legendarului Lucian Bute, mai ales ca face parte din aceeasi categorie, supermijlocie.

Ronald Gavril

Dupa ce a obtinut trei victorii, din tot atatea posibile, la profesionisti, Ronald Gavril a semnat cu The Money Team, poate cea mai cunoscuta echipa de box din lume daca ne gandim ca este patronata de Floyd Mayweather si actorul-rapper 50 Cent.

Ronald Gavril va urca din nou in ring pe 4 mai, in MGM Grand Arena din Las Vegas, in under-card-ul galei in care main-event este meciul dintre Floyd Mayweather si Robert Guerrero.

Ronald Gavril la antrenamentul deschis publicului organizat de echipa lui Mayweather

Bacauanul profita din plin de sansa avuta si, pe langa participarea la antrenamentul cu public organizat in cinstea lui Mayweather, Gavril s-a bucurat si de sfaturile unui consilier de lux.

Ronald Gavril alaturi de Roy Jones Jr.

Pugilistul roman s-a intretinut minute bune cu legendarul boxer american Roy Jones Jr.

Originar din Pensacola, Florida, Roy Jones jr. (44 de ani) a fost campion mondial la patru categorii diferite, fiind singurul boxer din lume care si-a inceput cariera la semimijlocie si a ajuns sa castige un titlu mondial la categoria grea.

Printre victimele sale s-au regasit Jeff Lacy, Omar Sheika, Felix Trinidad sau Antonio Tarver.

author avatar
Cristi Ionita
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger