AcasăSPORTCongolezul Jeremy Bokila a fugit din cantonamentul Petrolului

Congolezul Jeremy Bokila a fugit din cantonamentul Petrolului

Jeremy Bokila, un fotbalist valoros, dar capricios

Atacantul de culoare nu mai vrea sa joace la Ploiesti. „De fapt, vrea sa plece definitiv din Romania!”, sunt convinsi oficialii gruparii prahovene, care afirma ca fotbalistul se bazeaza pe promisiuni de transfer in strainatate.

Jeremy Bokila, un fotbalist valoros, dar capricios

Fara sa-l anunte pe antrenorul Cosmin Contra, congolezul care detine si cetatenia olandeza si-a facut bagajele si a parasit cantonamentul Petrolului. Pe o retea de socializare, jucatorul le-a transmis coechipierilor mult succes in Supercupa de astazi cu Steaua: „Va doresc tuturor colegilor, prietenilor si suporterilor petrolisti toate cele bune si mult succes in Supercupa Romaniei. Va iubesc, oameni buni din Ploiesti, si va multumesc tuturor pentru sustinerea pe care mi-ati acordat-o! Mult succes, baieti!”.

Ofertat de cateva grupari din Rusia (FK Krasnodar ofera 1,7 milioane euro pentru atacantul african), Jeremy Bokila nu va evolua mai mult ca sigur in partida din aceasta seara, cu Steaua, de pe „Arena Nationala”. Lasat cu ochii-n soare, fostul international Cosmin Contra i-a dat ultimatum atacantului, afirmand ca-l reprimeste la echipa doar daca plateste o amenda „foarte, foarte mare”: „Bokila are o problema de indisciplina, a refuzat sa intre in cantonament. La influenta managerului si a parintilor sai, crede ca este liber de contract, ceea ce, am inteles de la oamenii din club, e total fals si se-ntampla acelasi lucru ca in ianuarie, cand alti impresari i-au spus ca e liber de contract si a ramas tot la Petrolul. Bokila e jucatorul Petrolului pentru inca doi ani de zile si se vor face demersuri pentru a-l suspenda pe doi ani de zile! Am incercat sa discutam cu el, dar se pare ca nu doreste… nu stim de ce nu, dar nu sta nimeni in Bokila! El trebuie sa stie ca, daca a ajuns sa fie cunoscut, s-a datorat in cea mai mare masura Petrolului. Daca nu revine urgent, nu stiu daca mai exista cale de intoarcere. Sau probabil se va intoarce si va fi amendat cu o suma foarte, foarte, foarte mare. Nu se mai poate ierta o asemenea indisciplina, deoarece asta nu arata profesionalism si nici respect fata de un club care te-a facut mare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger