AcasăSPORTConflict intre Vasile Siman si jucatorii Sportului

Conflict intre Vasile Siman si jucatorii Sportului

Vasile Siman, pus pe cearta in conflictul cu jucatorii

Programat pe stadionul echipei Juventus, meciul dintre Sportul Studentesc si Farul Constanta nu s-a mai disputat, jucatorii formatiei gazda refuzand sa intre pe teren.

Vasile Siman, pus pe cearta in conflictul cu jucatorii

Neplatiti de mai multe luni, „studentii” sunt primii fotbalisti din Romania care se revolta de asemenea maniera impotriva patronatului. Sambata, stadionul Juventusului a fost gazda unor scene reprobabile: finantatorul Vasile Siman s-a luat la cearta cu jucatorii, la un moment dat ajungandu-se la scaune rupte si pahare sparte.

Fotbalistii Sportului sunt neplatiti de luni bune

Nervii au cedat cand Dacian Varga si colegii sai l-au anuntat pe Siman ca nu intra pe teren, lucru de altfel intamplat, Sportul pierzand meciul prin neprezentare, 0-3 la masa verde. Cazul Sportului Studentesc se afla pe masa ministrului de Finante, Daniel Chitoiu fiind rugat sa trimita o echipa de inspectori fiscali care sa ancheteze situatia de la clubul din Regie. Pe de alta parte, astazi, o delegatie a jucatorilor va fi prezenta la Casa Fotbalului pentru o intrevedere cu presedintele FRF, Mircea Sandu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger