AcasăSPORTConducerea Stelei ii transmite lui Brandan: “Joaca bine si pleci la vara”!

Conducerea Stelei ii transmite lui Brandan: “Joaca bine si pleci la vara”!

Gigi Becali este convins ca fara Brandan jocul Stelei nu are viitor

Patronul Stelei a fost sfatuit de apropiati sa nu renunte la argentinianul Pablo Brandan, dorit in China, pentru ca echipa nu stie sa joace fara el. Helmuth Duckadam si Narcis Raducan se cearta pe sentimentele jucatorului.

Gigi Becali este convins ca fara Brandan jocul Stelei nu are viitor

Elevii lui Ilie Stan au luat de ieri drumul Turciei, unde se vor pregati pana pe 9 februarie, urmand a juca cinci partide amicale, cu Levski Sofia, Legia Varsovia, Mlada Boleslav, Kuban Krasnodar si Debrecen. Cel mai suparat jucatori era Pablo Brandan, care nu poate trece peste ratarea transferului la Tianjin Teda, unde s-ar fi imbogatit – se spune – cu aproximativ 2 milioane de dolari. Desi Gigi Becali era initial multumit de faptul ca va incasa 1 milion de euro, acesta s-a razgandit. Becali i-a spus sud-americanului ca subiectul China este inchis momentan, dar daca va trage din greu pentru ca Steaua sa obtina titlul cu numarul 24, il va lasa sa plece in cele mai bune conditii in vara. Ieri, la plecarea spre Antalya, presedintele Helmuth Duckadam s-a aratat intelegator cu starea argentinianului.

“Brandan este afectat putin, dar cred ca avem obiective importante si sper sa le realizam impreuna. Sunt convins ca va da acelasi randament si daca va avea un retur bun, va primi oferte mult mai bune din punct de vedere financiar”, a fost mesajulul presedintelui FC Steaua. In schimb, Narcis Raducan a afirmat ca Pablo este sub contract si trebuie sa fie multumit ca evolueaza la o astfel de echipa. “Brandan ramane jucatorul nostru. Nu cred ca e demoralizat. Era suparat? Probabil ca nu a dormit bine, dar e fericit ca joaca la Steaua”, a spus Raducan.

author avatar
Sebastian Stan
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger