AcasăSPORTConditiile meteo nefavorabile afecteaza finala Superkombat (FOTO)

Conditiile meteo nefavorabile afecteaza finala Superkombat (FOTO)

Superkombat Final Tournament, cea mai tare gala de K1 din lume, va avea loc maine seara, de la ora 22.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, insa evenimentul este dat peste cap de conditiile meteo nefavorabile.

Ucraineanul Pavel Zhuravlev, unul dintre cei patru finalisti ai piramidei Superkombat, inca nu a ajuns la Bucuresti din cauza ninsorilor abundente care s-au abatut asupra spatiului ex-sovietic.

Avionul cu care trebuie sa ajunga Zhuravlev la Bucuresti s-a intors de doua ori din drum. In cazul in care ucraineanul nu va putea sa se bata in piramida, locul sau va fi luat de francezul Freddy Kemayo, cel care initial era programat sa se bata cu un alt ucrainean, Sergey Lascenko, in meciul de rezerve din piramida.

Daca prima semifinala a piramidei va fi Benny Adegbuyi versus Pavel Zhuravlev sau Freddy Kemayo, a doua semifinala este deja batuta in cuie, Sebastian Ciobanu urmand a-l infrunta pe surinamezul Ismael Londt.

Andrei Stoica se bate pentru centura de campion mondial Superkombat la centura grea cu lituanianul Arnold Oborotov, cel care are licenta de luptator obtinuta din partea federatiei din Marea Britanie.

Sebastian Ciobanu

Raul Catinas, pariul legendarului antrenor Thom Harinck, il va infrunta pe americanul Mighty Mo. Romanul vrea sa-si ia revansa dupa ce a fost invins de Mighty Mo la decizie in 2010.

Celelalte meciuri ale galei sunt Ibrahim Aarab – Daniel Sam si Carter Williams – Hesdy Gerges.

Interesant este ca nu numai Pavel Zhuravlev a avut probleme cu zborul ci si cateva sute de suporteri din spatiul ex-sovietic care erau asteptati la Bucuresti pentru a le face galerie lui Zhuravlev, Lascenko si Oborotov. Exista posibilitatea ca nici acestia sa nu mai ajunga la marele eveniment.

Totusi, la gala vor asista Mike Kim, proprietarul circuitului mondial K1, si Enio Falzoni, presedintele Federatiei Internationale.

 

Raul Catinas
author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger