AcasăSPORTConditia pentru ca Mourinho sa se intoarca pe "Stamford Bridge". Vrea putere...

Conditia pentru ca Mourinho sa se intoarca pe „Stamford Bridge”. Vrea putere deplina la Chelsea

Jose Mourinho

Scapat de emotiile meciurilor cu Barcelona si Manchester United, portughezul Jose Mourinho si-a facut timp sa-si negocieze revenirea in Anglia, la Chelsea Londra.

Jose Mourinho

Miliardarul Roman Abramovici stie una si buna: vrea sa domine din nou fotbalul in Premier League si pentru asta are nevoie de Jose Mourinho. Antrenorul lusitan si-a lasat intr-atat amprenta pe „Stamford Bridge”, incat este regretat si la sase ani de la despartirea de clubul londonez. „Zilele acestea se decide viitorul lui Chelsea”, a scris, ieri, „Daily Star”.

Cotidianul britanic a prezentat care este singura conditie pusa de Jorge Mendes, impresarul lui Mourinho, la negocierile cu patronul rus: „Mourinho nu doreste sa lucreze cu Michael Emenalo. Vrea libertate totala la club pentru a lua orice decizie manageriala crede el de cuvinta. Asa ca, mister Abramovici, totul depinde de plecarea lui Emenalo”. Fost fotbalist profesionist, nigerianul in varsta de 47 de ani este considerat „ochiul si timpanul” lui Roman Abramovici la Chelsea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger