AcasăSPORTCONDITIA NASULUI GIGI: ALINA SA NU RAMANA "GREA" PANA LA NUNTA!

CONDITIA NASULUI GIGI: ALINA SA NU RAMANA „GREA” PANA LA NUNTA!

Cununia civila a avut loc pe 20 iunie, la Primaria Voluntari

Patronul clubului Steaua i-a transmis actionarului dinamovist ca nu va accepta sa-l cunune in fata Domnului daca o lasa insarcinata pe Alina Vidican inainte de a merge la altar.

Sarmul Alinei Vidican l-a fermecat pe Cristi Borcea

Considerat evlaviosul fotbalului romanesc, Gigi Becali i-a trecut cu vederea lui Cristi Borcea inclusiv divortul de Mihaela, atunci cand actionarul dinamovist l-a rugat sa-l cunune. Un singur lucru n-a vrut, insa, sa accepte miliardarul din Pipera: ca Alina Vidican – noua doamna Borcea – sa ramana insarcinata inainte de nunta! De altfel, aceasta a fost singura conditie pusa de patronul Stelei „la negocieri”.

Alina s-a operat la Timisoara

Cununia civila a avut loc pe 20 iunie, la Primaria Voluntari

Cristi Borcea nu are niciun fel de problema in a-i respecta dorinta nasului Becali, mai ales ca Alina Vidican este in continuare in convalescenta dupa o operatie suferita in urma cu putin timp. La un control de rutina, prospetei doamne Borcea i s-a descoperit un chist rezultat din inflamarea glandelor Bartholin. „Am ales sa ma operez la Spitalul Municipal din Timisoara, toata interventia a decurs bine”, a declarat, recent, consoarta lui Cristi Borcea.

Stelistul Gigi Becali i-a fost nas de cununie dinamovistului Cristi Borcea

Becali a incercat sa-l „cuminteasca”

Cristi Borcea vrea sa se stabileasca definitiv in SUA

Prima data cand Borcea i-a dezvaluit lui Gigi Becali planurile sale de viitor, reactia „rivalului” din Ghencea n-a fost tocmai cea scontata de dinamovist. Europarlamentarul i-a spus ca el nu poate fi de acord cu acest divort: „Cristi, potoleste-te, tata! Nu mai esti la 20 de ani, ai trei copii, gandeste-te la ei!”. Cum Borcea luase, deja, decizia de a trai  alaturi de Alina Vidican, Becali n-a mai avut decat un singur sfat: „Macar divorteaza, nu mai trai in pacat!”.

Se relaxeaza pe cea mai scumpa insula din lume

Pe insula Saint Barts detine o locuinta si miliardarul rus Roman Abramovici

Dupa ce s-au casatorit civil luni seara, la Primaria Voluntari, Alina si Cristi Borcea au plecat intr-o exotica vacanta. Locatia aleasa de actionarul dinamovist este insula Saint Barts, din Caraibe, preferata de starurile cinematografiei de la Hollywood. Costul intregii excursii se ridica la aproximativ 100.000 de euro, Saint Barts fiind cea mai scumpa insula din lume. Nunta anului in fotbalul romanesc va avea loc pe 20 august, la Palatul Stirbey.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger