AcasăSPORTCondamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare!

Condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare!

Tamas a redevenit om de baza la echipa nationala

Internationalul roman Gabriel Tamas a fost condamnat, ieri, de Judecatoria Sectorului 1, la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Tamas a redevenit om de baza la echipa nationala

Desi pare greu de inteles ce presupune asta pentru un fotbalist care munceste in Anglia, instanta l-a mai obligat pe Tamas sa urmeze si cursurile unui program de reintegrare sociala, derulat de catre Serviciul de Probatiune Brasov sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate! Pus sub supraveghere pentru o perioada de doi ani, fundasul echipei Watford  va trebui sa respecte mai multe obligatii, respectiv: sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Brasov, la datele stabilite; sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste cinci zile, precum si intoarcerea; sa anunte daca isi schimba locul de munca; sa comunice informatii si documente referitoare la mijloacele sale de existenta.
In 27 iunie 2013, Tamas a fost trimis in judecata pentru distrugere si tulburarea ordinii publice, dupa ce in data de 31 mai a rupt usa de la intrarea intr-un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, din Capitala.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger