AcasăSPORTConcurent pentru Pantilimon la Manchester City

Concurent pentru Pantilimon la Manchester City

Managerul italian Roberto Mancini intentioneaza sa-l achizitioneze in vara pe portarul spaniol Joel Robles, de la Atletico Madrid.
Ibericul ar deveni, astfel, un nou concurent pentru Costel Pantilimon, romanul fiind in acest moment rezerva internationalului Joe Hart. Pantilimon (25 de ani) a fost imprumutat vara trecuta de Manchester City de la Poli Timisoara, iar recent internationalul roman a fost transferat definitiv, el semnand un contract pana in 2016 cu gruparea engleza.
Sursa citata precizeaza ca Robles (21 de ani) ar putea fi o solutie mai buna pentru poarta lui City, fiind considerat viitorul goalkeeper al nationalei Spaniei. Actual portar al nationalei de tineret iberice are contract cu Atletico Madrid pana in 2014, iar pe 31 ianuarie a fost imprumutat la Rayo Vallecano.
De transferul tanarului spaniol au mai fost interesate echipele Tottenham si Wigan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
225 afisari

1 COMENTARIU

  1. pentru mine a fost fotrae interesant sa vad ca bloggerii aia, de ii citim noi cand ne bem cafeaua, este oameni si ei, ba chiar oameni +ceva (mai ales daca ii comparam cu voluntarii=)))), ba, mai mult, soare ii parleste si pe ei, tepusele incinse ii ard la degete si apa este cel mai de pret lichid (la anumite ore) .vreau sa felicit intreaga comunitate on-line (sau cum sa va numesc asa, global) pentru faptul ca a iesit in lume si a pus in practica ideea asta, care fara efortul acesta considerabil, ar fi ramas o simpla poveste felicitari si multumesc ca ne-ati oferit acest spectacol al tuturor simturilor:)) si sa ii se schimbe numele din frigaruie in blogaruie, daca e mai mare de 100 de m ..am zis:)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger