AcasăSPORTConcordia si Ceahlaul, singurele echipe care n-au marcat in prima etapa!

Concordia si Ceahlaul, singurele echipe care n-au marcat in prima etapa!

Brazilianul Rocha in duel cu fostii stelisti Paraschiv si Ghionea

In primele noua partide ale sezonului 2012-2013 s-au inscris numai putin de 33 de goluri, opt nu mai la Targu Jiu, in confruntarea dintre Pandurii si Universitatea Cluj.

Brazilianul Rocha in duel cu fostii stelisti Paraschiv si Ghionea

Cortina peste etapa 1 s-a tras luni seara, in Ghencea, la meciul Steaua – Concordia Chiajna. A fost singura intalnire la care nu s-au marcat cel putin doua goluri, „ros-albastrii” impunandu-se la limita, 1-0, deoarece Adi Rocha, Nikolic (cate o bara tinta de fiecare) si Florin Costea au ratat din toate pozitiile.

La Ploiesti, Petrolul a marcat de cinci ori in poarta Ceahlaului

In total, dupa primele noua partide de campionat, statistica arata 33 de goluri inscrise, o medie nesperat de buna (3,6 goluri/ joc) pentru acest start canicular de sezon. Recordul weekend-ului s-a inregistrat la Targu Jiu, acolo unde echipa Pandurii a demolat Universitatea Cluj, victorie cu 6-2 pentru gorjeni. Si la Ploiesti a fost ploaie de goluri, cinci in poarta Ceahlaului, nemtenii fiind singura echipa din Liga 1, alaturi de Concordia Chiajna, care n-a perforat buturile adverse. In alte doua confruntari, Rapid – FC Vaslui si Viitorul Constanta – FC Brasov, s-au dat cate patru goluri, fiecare duel terminandu-se cu acelasi scor, 2-2.

Runda viitoare propune macar trei meciuri la care se anunta goluri multe: Ceahlaul – CFR Cluj, FC Vaslui – Petrolul si Dinamo – CSMS Iasi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger