AcasăSPORTCONCORDIA CHIAJNA - STEAUA 0-2 Steaua castiga si spera

CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA 0-2 Steaua castiga si spera

Steaua inca se mai gandeste la titlul de campioana a Romaniei, dupa ce s-a impus, cu 2-0, pe terenul formatiei Concordia Chiajna, in etapa a 30-a a Ligii I la fotbal.

Min. 94 – Este final de meci la Chiajna. Steaua se impune, cu 2-0, dupa un meci pe care l-a dominat in mare masura, chiar si in perioada in care a evoluat in inferioritate numerica. Concordia a fost de nerecunoscut in prima repriza, iar jucatorii gazdelor s-au accidentat pe capete.

Min. 92 – Nikolic ia o noua actiune pe cont propriu, intoarce doi adversari, trimite la Bourceanu si sutul acestuia din 20 de metri este retinut de Nita.

Min. 89 – Roberto Iancu, intr-un picior, este eliminat si el, dupa ce i-a aplicat un cot in plina figura lui Cristi Tanase.

Min. 85 – Nikolic ia o actiune pe cont propriu, face o cursa de 50 de metri, trece lejer de trei adversari, intoarce pentru Tatu si brazilianul trimite alaturi din 5 metri, cu toata poarta goala in fata. Ocazie uriasa ratata de Steaua!

Min. 83 – De minute bune se joaca la poarta Stelei. Gazdele centreaza de pe ambele parti ale terenului, iar oaspetii resping baloanele fara probleme.

Min. 77 – Alex Santos incearca o executie fantezista si suteaza in peluza din 10 metri.

Min. 73 Concordia – Steaua 0-2. Bourceanu centreaza de pe dreapta, din corner, si Martinovic marcheaza cu o superba lovitura cu capul. Meci incheiat la Chiajna!

Min. 71 – INCREDIBIL! Paulinho se intinde si el pe gazon, acuzand o accidentare la inghinali. Concordia va juca in inferioritate numerica in acest final.

Min. 69 – Se reface echilibrul numeric. Roberto Iancu nu mai poate juca din cauza unei accidentari, iar gazdele au efectuat deja toate schimbarile.

Min. 68 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault cinic asupra lui Adrian Popa.

Min. 66 – Cristi Tanase centreaza inalt, de pe stanga, din lovitura libera, Iliev reia cu capul, Nita respinge, iar apoi degajeaza in extremis din fata lui Nikolic.

Min. 66 – Intra Nikolic in locul lui Rusescu.

Min. 62 – Paulinho este angajat excelent, scapa singur cu Tatarusanu, dar Parvulescu intervine si respinge in extremis, cu pretul unei accidentari.

Min. 61 – Rusescu vede cartonasul galben pentru o intrare dura.

Min. 60 – Concordia preseaza tot mai mult, incercand sa profite de omul in plus, dar preseaza steril.

Min. 56 – Iese Ilie Iordache, accidentat, si intra Roberto Iancu.

Min. 51 – Adrian Popa centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, Doru Bratu reia slab cu capul, pe centrul portii, si Tatarusanu retine fara probleme.

Min. 46 – La Concordia a intrat Victoras Iacob in locul lui Muzac.

19.59 – Concordia a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Chiajna. Steaua conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza pe care a controlat-o aproape in totalitate. Ramane de vazut cum se vor descurca oaspetii in inferioritate numerica.

Min. 44 – Stoichita face si a doua schimbare. A intrat Tatu in locul lui Tibi Balan.

Min. 40 – Curg cartonasele la Chiajna. Tibi Balan este avertizat si el pentru hent.

Min. 35 – Chipciu este eliminat direct pentru un atac violent, din spate.

Min. 34 – Ilie Iordache executa excelent lovitura libera obtinuta de Paulinho si mingea sterge transversala portii aparate de Tatarusanu.

Min. 33 – Martinovic vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Paulinho.

Min. 26 – Stoichita este obligat sa faca si el o schimbare. A intrat Parvulescu in locul lui Latovlevici, accidentat.

Min. 24 – Latovlevici vede si el cartonasul galben pentru un fault tare.

Min. 22 – Latovlevici centreaza si Tibi Balan reia spectaculos, putin pe langa poarta adversa.

Min. 17 – Bicfalvi suteaza periculos, de la 18 metri, mingea se duce putin pe langa poarta Concordiei. Deocamdata pe teren pare sa existe o singura echipa.

Min. 14 – Dubla bara a Stelei! Bourceanu a centrat din nou de pe dreapta, din corner, Iliev a reluat cu capul, mingea a lovit transversala, a sarit la patru metri de poarta Concordiei si Geraldo a trimis si el in transversala.

Min. 14 – Schimbare interesanta facuta de Reghecampf. A intrat mijlocasul Paulinho in locul atacantului Viorel Dinu, usor accidentat. Asta desi tehnicianul gazdelor are atacanti pe banca, Mihalcea sau Victoras Iacob.

Min. 12 – Latovlevici suteaza bine din lovitura libera de la 25 de metri si Nita retine de langa bara.

Min. 9 – Krumov vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Latovlevici. Steaua domina copios startul partidei.

Min. 7 Concordia – Steaua 0-1. Bourceanu a centrat de pe dreapta, din corner, si Iliev a punctat cu un vole spectaculos. Bulgarul a reusit sa catapulteze mingea direct in vinclul portii aparate de Nita.

Min. 5 – Steaua are un inceput bun de partida, oaspetii profitand si de cateva greseli comise de defensiva Concordiei. Cu toate acestea, Rusescu si Cristi Tanase nu au reusit sa-i dea emotii lui Nita, desi l-au incercat cu doua suturi de la distanta.

19.00 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calda, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt circa 5.000 de spectatori.

Concordia, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Nita – Krumov, Mamele, Doru Bratu, Guilherme – Adrian Popa, Filip, Muzac, Ilie Iordache – Alex Santos, Dinu. Rezerve sunt Baruch, Petrovic, Roberto Iancu, Vlad Munteanu, Mihalcea, Paulinho, Victoras Iacob.

Steaua, antrenata de Mihai Stoichita, incepe cu Tatarusanu – Martinovic, Geraldo, Iliev, Latovlevici – Bicfalvi, Bourceanu – Chipciu, Tibi Balan, Cristi Tanase – Rusescu. Rezerve sunt Stanca, Gardos, Radut, Florin Costea, Parvulescu, Nikolic, Tatu.

author avatar
Cristi Ionita
1.964 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger