AcasăSPORTConcluziile lui Piturca dupa ratarea calificarii!

Concluziile lui Piturca dupa ratarea calificarii!

Selectionerul Victor Piturca a iesit la atac, dupa ce nationala de fotbal a Romaniei a aratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Multumit de realizarile sale, Victor Piturca a anuntat, din start, ca nu isi va da demisia, obiectivul sau fiind, conform contractului, calificarea la Campionatul European din 2016.

Victor Piturca este de parere ca Romania a facut un meci bun impotriva Greciei, in returul barajului, desi confruntarea de la Bucuresti s-a incheiat doar la egalitate, 1-1. Chiar si asa, selectionerul Romaniei este de parere ca echipa noastra nationala si-a depasit conditia, daca ne gandim la baza restransa de selectie.

Desi se plange ca nu are de unde sa aleaga fotbalisti, Piturca nu regreta conflictele avute cu Adrian Mutu, Cristian Sapunaru, Stefan Radu, Mirel Radoi sau Cristian Chivu, jucatori care poate ar fi putut aduce un plus, daca erau selectionati la ultimele meciuri jucate de „tricolori”.

„Mutu este un fost jucator al echipei nationale care ar trebui sa faca glume cu familia lui, nu pe seama mea” a fost auzit spunand Victor Piturca. Interesant este ca selectionerul si-a acuzat inclusiv favoritii, precizand ca Romania a luat goluri de gradinita si ca elevii sai puteau trece doar cu noroc de Grecia.

author avatar
Cristi Ionita
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger