AcasăSPORTConcluzia selectionerului Piturca, dupa ce Romania a castigat amicalul cu Albania (1-0)

Concluzia selectionerului Piturca, dupa ce Romania a castigat amicalul cu Albania (1-0)

Victor Piturca

Dupa incheierea partidei amicale disputate de tricolori in compania Albaniei, castigate de Romania, selectionerul Victor Piturca a surprins pe multi cu declaratia plina de incredere facuta dupa meciul in care elevii sai au marcat un singur gol.

Victor Piturca

Piturca a lasat sa se inteleaga ca e multumit de evolutia echipei pe care o pregateste, dupa partida contra Albaniei, disputata in Elvetia. Unicul gol al meciului a fost inscris de Razvan Rat, in minutul 82, desi in prima repriza romanii au avut mai multe ocazii, neconcretizate, insa. Tehnicianul considera ca, la acest moment, baietii de la nationala sunt, practic, imbatabili. „Am intilnit o echipa artagoasa, exact ca adversarii pe care ii vom intilni in grupa, insa au avut si un portar exceptional. (…) Putem invinge orice echipa in acest moment. (…) Voi face schimbari dupa acest meci”, a sustinut Victor Piturca, citat de fanatik.ro.

Dupa partida contra Albaniei, disputate seara trecuta, la Yverdon-les-Bains, Romania va juca, tot un meci amical, de aceasta data cu selectionata Algeriei. Intalnirea va avea loc in Elvetia, miercuri seara, incepand cu 21.30.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger