AcasăSPORTConceicao a venit din Portugalia ca sa demisioneze in Romania

Conceicao a venit din Portugalia ca sa demisioneze in Romania

Antonio Conceicao avea un salariu anual de 120.000 de euro la FC Brasov

Tehnicianul portughez si-a reziliat, ieri, pe cale amiabila, contractul cu FC Brasov, anuntul fiind facut public la finalul unei intalniri de cateva ore cu patronul Ioan Neculaie.

Antonio Conceicao avea un salariu anual de 120.000 de euro la FC Brasov

Antonio Conceicao a parasit inca de miercuri dimineata cantonamentul echipei din Portugalia, la cateva opre dupa esecul cu 0-2 in amicalul cu Sporting Braga, finalista ultimei editii Europa League.  Spre seara, antrenorul in varsta de 50 de ani a ajuns la Brasov. Lusitanul anuntase marti, in cotidianul portughez „A Bola”, ca este nemultumit de campania de transferuri a clubului: „Va trebui sa vorbesc cu oficialii Brasovului pentru ca nu pot continua asa. Imi lipsesc cinci-sase jucatori”. De altfel, la finalul lunii mai, Conceicao afirma ca va semna prelungirea contractului numai daca finantatorul Ioan Neculaie va investi in transferurile de jucatori.

Are alta oferta din strainatate?

De altfel, in primavara, s-a vorbit despre iminenta angajare a lui Conceicao la FC Steaua, dar in toiul discutiilor a aparut vestea ca tehnicianul a semnat prelungirea contractului cu FC Brasov. Miercuri, presedintele „stegarilor”, Iosif Kovacs, afirma ca sunt cateva probleme, dar ca nimeni nu se gandeste la un „divort”. Ei bine, ieri, Conceicao a pus capat angajamentului cu formatia de sub Tampa: „Mi-am dorit foarte tare sa merg mai departe. Am avut o discutie serioasa cu cei din club, sunt oameni care vor ce e mai bine pentru echipa. Avem idei diferite si nu s-a mai putut continua. Am avut o luna si jumatate sa construim o echipa, dar pana la acest moment nu am reusit asa cum mi-as fi dorit eu. Au plecat jucatori importanti si era extrem de important sa ii inlocuim cu jucatori de cel putin acelasi nivel. Nu regret ca nu am mers la Steaua, nu gandesc asa, cand am ramas la Brasov, am ramas cu inima, a fost o optiune pe care nu o regret”, a spus Conceicao, cel care in Liga 1 a mai antrenat CFR Cluj. Exista yvonuri potrivit carora afacerea este cusuta cu ata alba, Conceicao avand de fapt o alta oferta de la club din strainatate.

 

 

 

author avatar
eNational
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger