AcasăSPORTComplexul Ghencea, inclus pe lista stadioanelor care vor fi modernizate

Complexul Ghencea, inclus pe lista stadioanelor care vor fi modernizate

Pe Ghencea nu s-a mai jucat fotbal de aproape un an

Sa fie asta explicatia pentru care echipei lui Gigi Becali i se refuza accesul in Ghencea? Complexul „Steaua” va fi modernizat in vederea Campionatului European din 2020, cand Bucurestiul va gazdui patru partide de la turneul final!

Pe Ghencea nu s-a mai jucat fotbal de aproape un an

Primul club bucurestean care a depus documentatia necesara pentru finantarea modernizarii stadionului a fost Rapidul, urmat la cateva saptamani de Dinamo. Nici CSA Steaua (proprietarul arenei din Ghencea) nu a pierdut timpul, astfel ca anuntul comandantului George Boroi a venit oarecum firesc: „S-au semnat documentele premergatoare, iar baza din Ghencea a fost inclusa pe lista celor care vor fi modenizate. Banii nu vor fi asigurati de unitatea noastra militara, ci de Compania de Investitii”. Daca lucrarile la complexul din Ghencea vor demara anul viitor, asa cum se prefigureaza, sansele Stelei de a reveni acasa devin nule. In aceste conditii, este foarte probabil ca „ros-albastrii” sa joace mai mult de cateva meciuri la Pitesti, ultima varianta gasita de conducerea FCSB.
Cele patru partide gazduite de Bucuresti la C.E. din 2020 vor avea toate loc pe Arena Nationala. Cu toate acestea, UEFA a impus Romaniei ca alte trei stadioane din Capitala sa fie aduse la standarde de cinci stele; „Ghencea”, „Dinamo” si „Giulesti” vor fi folosite ca loc de antrenament pentru echipele nationale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger