AcasăSPORTComplexul de lux în care stă naționala Angliei

Complexul de lux în care stă naționala Angliei

Solicitările speciale făcute de vedetele Angliei pentru a se simți ca acasă la baza lor de cinci stele de la Euro 2024, au fost dezvăluite.

Echipa lui Gareth Southgate a aterizat deja în Germania pentru Euro 2024 și va sta la Weimarer Land Spa și Golf Resort în Blankenhain – un oraș cu o populație de mai puțin de 7.000 de locuitori – pe durata turneului.

Luxosul resort i-a costat pe englezi aproximativ 850.000 de lire sterline. Complexul dispune de două restaurante cu stele Michelin și de un spa de 2.500 de metri pătrați cunoscut sub numele de „Lindentherme”.

Proprietarul, Matthias Grafe, a vorbit despre cerințele făcute de jucători pentru a le crea șederea perfectă.

Întrebat care a fost principala problemă ridicată de naționala Angliei, Grafe a declarat pentru Bild: „Majoritatea întrebărilor erau legate de aerul condiționat din camere – probabil după experiența din Qatar. A trebuit să dotăm suplimentar o cameră.

De asemenea, am asigurat recepția televiziunii engleze prin satelit în camere. Am opacizat fațadele de sticlă și ferestrele, astfel încât paparazzi să nu le poată face poze băieților.”

Mai mulți jucători englezi sunt pasionați de golf, acesta fiind înca un motiv pentru care au ales Weimarer Land, deoarece resortul dispune de trei terenuri de golf.

La masă, englezii vor fi serviți de un robot numit Robbie, programat să vorbească și să servească la masă, asemeni unui ospătar.

Grafe a confirmat că vor fi disponibili până la 35 de bucătari pentru a satisface nevoile jucătorilor, iar camerele vor primi și o notă personală cu fotografii de familie care vor fi expuse pe pereți.

author avatar
Mihail Ioan