AcasăSPORTComisia Tehnica a votat pentru rezilierea contractului lui Daum/ Anuntul sefului FRF

Comisia Tehnica a votat pentru rezilierea contractului lui Daum/ Anuntul sefului FRF

Ratarea calificarii tricolorior la Mondialele de anul viitor a generat, pe langa indelungi comentarii in randul suporterilor si al specialistilor din sfera „sportului rege”, si o reactie la nivelul Federatiei autohtone de Fotbal: se fac primii pasi in vederea rezilierii contractului selectionerului Daum!

Prima zi a acestei saptamani i-a adus in sedinta pe membrii Comisiei Tehnice din cadrul FRF, care au facut o evaluare a situatiei nationalei de fotbal, inainte de a se pronunta, prin vot, asupra variantelor ca germanul sa ramana sau nu la carma selectionatei. La finele intrunirii, Mihai Stoichita, director tehnic in cadrul Federatiei a anuntat concluziile – si anume ca forul recomanda incetarea colaborarii cu actualul tehnician care ii antreneaza pe tricolori. „Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selectioner”, a explicat Stoichita, citat pe site-ul FRF.

La randul sau, presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, a enuntat pasii pe care ii are in vedere, pe fondul deciziei forului amintit. „In urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum si, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selectioner, in baza propunerilor primite de la presedintele Comisiei Tehnice”, a explicat oficialul FRF, citat pe site-ul Federatiei.

sursa foto: Facebook/FederatiaRomanaFotbal

61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger