AcasăSPORTComentatorii TVR, vacanta la Londra cu o saptamana inainte de J.O.

Comentatorii TVR, vacanta la Londra cu o saptamana inainte de J.O.

Delegatia TVR care va face deplasarea la Jocurile Olimpice de la Londra – competitie care va debuta pe 27 iulie a.c –  va pleca in Anglia cu o saptamana inaintea startului acesteia, asta in ciuda conditiilor austere prin care trece postul public de televiziune.

Mandeville si Wenlock, mascotele Jocurilor Olimpice Londra 2012

Intr-o perioada in care televiziunea publica traverseaza o criza fara precedent (conturile blocate de ANAF, datorii de sute de milioane de lei la bugetul de stat), Departamentul Sport TVR isi permite sa-si trimita oamenii la Jocurile Olimpice de la Londra cu o saptamana inaintea startului competitiei.

Motivatia este mai mult decat jenanta: comentatorii trebuie sa se acomodeze cu clima din capitala Angliei, asta in conditiile in care la Bucuresti sunt zilnic in jur de 40 de grade Celsius, iar la Londra maxima nu va depasi 25 de grade Celsius – calcul estimat pana cu doua zile inaintea ceremoniei de deschidere a J.O. Scandalos este ca, de pilda, nationala de polo a Romaniei – singura care ne va reprezenta in sporturile de echipe – pleaca la Londra pe data de 25 iulie, asadar cu doua zile inaintea festivitatii de deschidere si cu patru pana la meciul inaugural, cel cu Marea Britanie. De altfel, majoritatea sportivilor romani – care ar fi fost in masura sa solicite o perioada de acomodare, atat cu clima, cat poate si cu cele doua ore diferenta din fusul orar – va pleca spre Regatul Unit in buza startului Olimpiadei, delegatia Romaniei la J.O. Londra 2012 numarand 104 sportivi, patru rezerve si circa 60 de oficiali. In aceste conditii, este de asteptat ca delegatia TVR sa se intoarca din Anglia la o saptamana dupa incheierea regalului sportiv, respectiv pe 19 august, pentru ca, nu-i asa?!, trebuiesc stranse cablurile!

[poll id=”305″]

author avatar
Mihai Koblenko
683 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger