AcasăSPORTComentatorii TVR au primit interzis sa mai apara la DigiSport!

Comentatorii TVR au primit interzis sa mai apara la DigiSport!

Masura l-a scos din sarite pe Marius Mitran, care se gandeste tot mai serios sa accepte oferta de transfer definitiv la televiziunea trustului „RCS/RDS”.

Marius Mitran vrea sa plece din TVR

Dupa concedieri masive si apoi teste aplicate celor ramasi in institutie, conducerea TVR a pregatit noi masuri punitive pentru angajati. Vizati in principal sunt comentatorii Departamentului Sport, care de acum incolo vor avea interzis la colaborari cu DigiSport! Acestia prestau la televiziunea miliardarului Zoltan Teszari pe un venit lunar de 6000-7000 de lei, bani de la care trebuie sa-si ia gandul. „Nu se poate asa ceva, DigiSport este post de nisa, nu reprezinta vreo concurenta pentru TVR!”, s-a revoltat Marius Mitran, aflat de mai mult timp in conflict cu sefii TVR. De altfel, se pare ca Mitran va demisiona din cadrul Departamentului Sport al televiziunii nationale, urmand a semna cu DigiSport, de unde are o oferta concreta.

Afectati de ordinul conducerii TVR mai sunt Cristi Mandru si Narcis Selaru, ambii avand colaborari avantajoase din punct de vedere financiar cu DigiSport.

Trebuie spus ca, pana in prezent, regulamentul TVR prevedea ca orice angajat (vizati erau, in principal, „baietii de la Sport”) poate presta la televiziunile concurente doar cu aprobarea scrisa a Comitetului Director! Pe de alta parte, era strict interzisa prezenta fizica a unui angajat TVR intr-un studio TV concurent in calitate de invitat permanent!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.722 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger